Forge of Empires

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LoSA
Jelenleg 110 kellene....

BuriP
Mennyi kell?

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

LoSA
Kinek van kátránya? Kellene nekem több, hogy felépíthessem az egyik nevezetes épületet! 😊

Sziasztok
Ez a nevezetes épület tervrajzok hogy vannak,egy hiányzik már csak a kolosszeumhoz de az utolsó darab nem akar összejönni kb már 10db-ot cseréltem el és mindig olyat ad ami már megvan,ezt egy kicsit igazságtalannak tartom,persze ha pénzért vennék gyémántot simán meg lehetne építeni de ha gyémánt nélkül játszom akkor szenvedjen az ember.

Kérnék nevem mellé gyapotot és szenet

LoSA
Végre megvan az elsõ nevezetes épületem! 😊 El sem hiszem! 😊 Segítsetek a fejlesztésében!! 😉 Köszi

LoSA
3 alabástrom kellene SOS, tettem ki ajánlatot. Köszi

BoneDragon
Na végre én is kifejlesztettem az új kort, jöhet megint a tervrajz gyûjtés, szupcsi...

Maximus4
Engem minden nap megtámad az elsõ a szomszédaimnál és ki is foszt.Na bumm.Mondjuk én nem is rakok védekezni egy katonát sem.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Ja, így értem! Én is erre törexem, de azért naponta legalább 1-2 fosztogató van az Eseménynaplóban.

Grove4
"teszem azt a támadó kifosztja az egyik olyan épületedet, amelyikre éppen számítanál..."

úgy állítsd be a termelést, hogy amikor lejár gépnél legyél, így max a házakat tudja kifosztani. Én már hónapok óta 1 napos termelésre álltam rá, így nagyrészt be tudom szedni idõben (kivéve, ha kocsmázunk este), mondjuk engem nagyon nem is szoktak támadni.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

???

Grove4
Nagyon egyszerû, idõzíts úgy, hogy gépnél legyél!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Jelenleg a 5000-es területhez gyûjtök, több mint a fele már megvan.
Jó pár levelet kaptam már én is amiben elküldtek "nyaralni"...
Bár nem értem, két dolog miatt :
1, a játék része, lehetõség van rá, akkor miért ne tegyem meg ?
2, mikor én kezdtem játszani engem is ugyanúgy kifosztottak napi szinten ahogy most én teszem másokkal.
Aki nyugodt s harcmentes játékot akar az is talál magának lehetõséget más (nem is olyan régen indult nyílt bétájú) játékban.

Pedig már én is köcsögöztem le szomszédot PvP miatt. Soxor felmerült már bennem is, hogy abbahagyom pontosan emiatt (rögtön az elsõ napon amikor elkezdtem játszani már támadott is be olyan, aki minimum egy korral elõrébb járt). Nagy élmény, amikor kezdõként ilyennel szembesülsz, és teszem azt a támadó kifosztja az egyik olyan épületedet, amelyikre éppen számítanál...
Én biztos, hogy korlátoznám ezt valamilyen szinten!

Maximus4

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

BuriP
A 2000-es után 3000 kell egy területre? Mintha valaki 4000-et említett volna. De ha 3000 az jobb!
Most 1915 medálom van és elsõ vagy második leszek ipari kori bajnokságban a héten( az 400, vagy 250 medál). Szoros a verseny, macskajancsi elég makacsjancsi! XD

Viszont a 3 kút már ezért megérte húsvétkor, dobott eddig 5x vagy 6x 49 medált.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Maximus4
Én is így voltam,hosszú ideig nem harcoltam.Állandóan 210. hely környékén tanyáztam és most már nemsokára benne leszek a 100-ba.Na nem mintha érdekelne a helyezés,csak ebbõl mérem le,hogy haladok.A 2000-es területbõvítés kész,most a 3000-re gyúrok,ezért is huzatom barterbe a Deal kastélyomat,onnan is jön egy kevés medál.Viszont fosztani csak 2-3 embert szoktam én is csak bosszúból 😊

Nekem úgy még 600 medál kell a 2000 medálos bõvítéshez.

BuriP
Pár hónapig én is szüneteltettem a PvP-t télen, de a terület kell úgyhogy újra nekikezdtem. A héten meglesz a 2000 medálos. Ha nem teszem most jóval kisebb területem lenne (úgy 5-6 4x4-essel kevesebb) . Fosztogatni nem szoktam csak ha küldetés kéri, vagy bosszúból! Abból hogy valakit legyõzök -fosztogatás nélkül- még semmilyen hátránya nem lesz, ha mégis képtelen elviselni, hát így járt, játsszon tetris-t.

Maximus4
Nem mindenki játszik egyformán.De el kell fogadni,hogy ez a játék része.Majd elnézést fogok kérni mindenkitõl,hogy megtámadom,mert kellenek a medálok a terjeszkedéshez.Ha nekem írna valaki,hogy ne támadjam,tuti elküldeném valahova.

Én nem támadok senkit. Amikor küldihez kellet fosztani, akkor is írtam levelet, hogy csak küldi miatt tettem. Volt ki vissza írt, hogy nem baj. XD

Maximus4
De miért kellene elküldeni õket....oda?A támadás és a fosztogatás nem tartozik a játékhoz?Én is minden nap megtámadom az összes szomszédom.Ez van,el kell fogadni vagy abba kell hagyni.

Én három olyan szomszédról tudok,aki azért hagyta abba a játékot mert folyton támadták õt olyanok akik 2-3 korral elõrébb jártak mint õk és megunták.Engem is szoktak rendszeresen olyan szomszédok támadni akik már ipari korban vannak,és vagy tízszer annyi pontjuk van,de engem nem zavar mert át álltam a napi termelésre így szinte mindig koppannak.Bár szívesen elküldeném õket a jó k annyjukba,de nem teszem.

BuriP
Legalább a PvP-t kijavították.

BoneDragon
Ez már az elejétõl kezdve így van, sõt van mikor a háznak a teteje a térkép másik sarkában van, vicces.

BuriP
Nekem a tetõkön szoktak mászkálni az emberkék.

Az imént kezdtem neki a szomszédság napi inzultálásának, és elszörnyedtem mikor rájöttem.: Már csak 42-en vagyunk! Hol van már a 80 fõ! Ebbõl egy én vagyok, kettõ klántárs, 4-5 emberke csak nagy veszteséggel támadható vagy eleve reménytelen a sok nevezetes miatt. Most hogy PvP-zek? Lassan nem lesz már kivel! Hetente eltûnik 2-3 szomszéd, de nem jön új! :/

42! Az élet értelme! 😄

Maximus4
Egy kicsit bugos a játék.

BuriP
Nekem szerencsém volt vele, pont a laktanyák cseréje elõtt adta be ezt a küldetést, úgyhogy hamar megoldódott a dolog!

Maximus4
Már kitotóztam,hogy csináljam meg,úgyis cserélgetem le a munkásházakat viktóriánusokra😊

darki81
én még az átépítés elõtt csináltam meg, te tudod megéri e

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Maximus4
<#wow1> Ezért bontsak házat?

darki81
de sima ügy 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Maximus4
Ez mekkora baromság.

<#gonosz3>
BuriP
Hát a random jutalmak tényleg elég randomok lettek. XD

A gyarmati kor végi ismétlõ küldetéseknél mindig 2-õt kért mindenbõl: 2 teljes vitorla, 2 toronyóra... Elég volt lerakni 2-2 mûhelyt és folyamatosan egynaposokat nyomni bennük. Most ahogy nézem az ipari kor végén mindig 4-et fog kérni mindenbõl. A 4 fegyverkovács, 4 vegyi üzem alap lesz azt hiszem. (A másik amit kérni fog az 4x gyógyszerek - a vegyi üzem 24órás terméke.) ÉS ebbõl következõen számíthatunk a kerámiagyár napos termékére is, az nem tudom micsoda, olyanom még nincs.
Másrészt az ipari kor végén több 100 gyémánt összejött ezekbõl a küldetésekbõl, remélem most is kapok majd értük jópárat.

darki81
azért mekkora patkány küldetések vannak... 😄
termeljek 4 golyószórót, az 4 nap, és 11000 alapanyagot kapok, de ha 8 órásakat nyomok benne akkor sokkal több alapanyagot nyerek, és 2x is megcsináltam, de most már kihagyom nekem nem kell mert nem éri meg.

az a hülye udvari bolondnak is fárasztóak a baromságai 😄
fizessek 35k aranyat meg 40k alapanyagot, és kapok 11k alapanyagot 😄

BuriP
Végre kiraktam az ipari kort a fejlõdésfán!

darki81
az új távlövõ ágyú miatt szinte minden 2-ik körben begagyizik a játék :/

Maximus4
A következõ frissítés 5 nap múlva jön és csak akkor lesz javítva a csata!Kapják be!

Jajj, de jó! Akkor ezért van most viszonylagos nyugalom? Senki nem támadja a falumat. VÉGRE!

Maximus4
Akkor megnyugodtam,hogy nem csak nálam szar.

BuriP
Másnál is szarakodik a játék PvP része? Egy csatát sem tudok elkezdeni anélkül hogy ne kelljen újraindítanom.

toysoldier
köszi Maximus <#smile>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

toysoldier
akinek van esetleg 100 téglája az nézzen be a piacra <#smile>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Grove4

BuriP
Hát a ranger alatt nem a lövészt érti (vagy bugos), mert már vagy 10-et töröltem.

Maximus4
Jobb klikk és Show Redraw Regions

BoneDragon
Ez valami bug?

Maximus4
Ennek az opciónak mi értelme van?