4521
banner1.png

F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek

Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver! Vagolap_3.png
  • Maximus4
    Könyörgöm,írd már meg a játékon belül a nevét.Csak rá akarok nézni.
  • BuriP
    Volt még az este tovább is:

Ő:

Én magasrol teszek a ranglistára nem igazán érdekel hanyadik vagyok.
    Viszont neked valami baj van a fejeddel szerinted bárki megtud veled harcolni a jóbb helyért nem adod meg a lehetöséget mivel nincsenek védöid.
    Igy pontot se tud töled szerezni senki ,ha mások se tennének be kivel küzdenél mert látom neked életbe vágó.

Én:

Kinek nincs lehetősége? rajtam kívül még vannak 40-en a szomszédságban, vagy gondolod nekem több szomszédom van mint másnak? Hát elárulom hogy nem! Sőt nekem két céhtársam is van a szomszédságunkban, úgyhogy én két emberrel kevesebbet tudok betámadni!
    Amúgy ki akadályozza meg őket hogy ne rakjanak be kevesebb védőt úgy mint én? Bárki megteheti szabadon, amúgy van is ilyen, csak fejből nem tudok most nevet!
    Én azzal hogy nem védem magam annak a kozkázatát is válalom hogy szabadon
    kifoszthassanak, erre nem gondoltál?
    Hogy nem tudnak tőlem pontokat szerezni? Hát pont ez a taktika lényege! Ha te ezt nem csinálod az a te döntésed, de miből gondolod hogy másnak megtilthatod, vagy felelőségre vonhatod ezért.
    Hogy nekem lenne életbevágó az elsőbbség? Hát nem te kezdtél becsmérelni, mert szerinted nem adom meg a lehetőséget hogy első lehess? Miért kellene nekem adnom neked bármit is? Ha akarod érd el, küzdj, taktikázz gondolkozz! Nyafogástól nem lesz több pontod!
    Ha magasról teszel a ranglistára, és hogy hányadik vagy, akkor miről is beszélünk????
    Akkor miért te teszed ezt szóvá, és más miért nem háborog emiatt? Ez így nagyon rossz duma! XD

Ahhoz képest hogy tesz rá hányadik lenyomott a héten 156 csatát és ezzel a második mögöttem a bajnokságban majdnem kétszer annyi ponttal mint a harmadik helyen álló, csak nincs már esélye hogy behozzon a mai nap, szerintem neki ez fáj!
  • Maximus4
    Jujj de kár,hogy én nem kapok ilyeneket :)
    Úgy elküldeném melegebb éghajlatra,hogy csak úgy nyekkenne :D
  • BuriP
    Lehet hogy velem van a baj, vagy csak vonzom a hülyéket, de mindig megtalálnak:

Az előzmény.:

Már egy ideje védőseregnek csak egy lándzsást rakok be. A nagyobb seregeket is éppúgy beverik a nevezetes épületek bónuszai, meg a játék fertelmes automata harca miatt, és még rengeteg pontot is keresnek maguknak rajtam. Pont azok akikkel a pvp-bajnokságban versenyben állok. Inkább válalom hogy fosztogassanak, elég nagy a bevételem, kibírom, (ha olyan szinten van a játékos akkor meg is bosszulom és visszakapja).

Ma valaki rám írt (hetente ő is aktívan verseng velem együtt az ipai kori pvp-bajnokságban).:

Ő (nevet nem írok):
    Szerintem még egy ilyen jellemtelen ember nincs a földön mint te!!!

Én:
    Köszönöm!
    Csupán kíváncsiságból, miért is?

Ő:
    Ha már harcolsz nem ártana védelmet berakni:

Én:
    Akkor is legyőznének, a játék harcvezérlése gyalázatos! (bár a 6.-ai patchel állítólag javulni fog)
    Mivel aktívan részt veszek a bajnokságban, a nagyobb sereggel csak a riválisokat juttatnám pontokhoz. Miért nehezítsem meg a saját dolgom a bajnokságban ha nem muszáj?

Ő:
    Lehet játszani becsületesen ( amit még hirböl se hallottál mi az) meg lehet ugy is ahogy te .

Én:
    Ennek mi köze becsülethez???? Ez taktika, és ez egy JÁTÉK!!!! XD
    Ez az egész erről szól: építs egy birodalmat, szervezz sereget, fejlődj, hódíts, stb.
    Ha egy játékon ennyire felhúzod magad akkor lehet hogy valami mást kellene csinálnod, vagy mást játszanod!
    Végül is mi volt pontosan, a becstelen? Hogy túl könnyen legyőztél? Hogy nem tudtál elég pontot szerezni? Vagy egyszerűen csak az fáj hogy nem leszel első a heti bajnokságban?
    Szerinted mi lenne a becsületes játék? Hogy akarattal veszítsek, és hagyjalak győzni, miközben nyerhetek?
    Csaltam volna, áthágva valami szabályt? Vagy csak neked fáj hogy nem tudsz nyerni, és most duzzogsz?
    Szerinted az becsületes játék lenne ha csak azért nagyobb sereget tennék be védekezni hogy mások könnyebben megelőzzenek? Direkt sodorjam magam hátrányba, és nehezítsem meg a dolgom?
    Ez egy játék aminek az egymással való harc is a része!
    Meg akarsz előzni? Akkor harcolj meg az első helyért!
    DE TE ELVÁRNÁD HOGY ENGEDJELEK GYŐZNI, KÖZBEN A BECSÜLETESSÉGRŐL PAPOLSZ!!!
    Miért lenne kötelező nekem védősereg felállítani, ha azzal csak magamnak ártok? Csak mert neked az jobban tetszene? Miért ne előzzem meg hogy az ellenfeleim több pontot szerezzenek a heti bajnokságban?

Egyenlőre itt tartunk az eszmecserénkbe, de remélem válaszol részletesen kifejtve szerinte mit kellene tennem, miért kellene magam ellen dolgoznom.... vagy mit tudom én!
  • medvexxx
    De nekem meg csak 240000 pénz és 190000 alapanyag van. Örüljetek még ennek is szerintem.
  • BuriP
    Az új terület akkor gondolom Mexikó lesz, délre az eddigi ipari területtől.
    A javított gépi intelligenciára kíváncsi leszek, talán védekezésnél már nem lehet tankolni egy előretolt nehéz-harcossal.
  • PzPuma
    06.04-én jön a 1.02 verzió :
    http://forum.hu.forgeofempires.com/showthread.php?1219-%C3%9Aj-verzi%C3%B3-1-02&p=18016#post18016
  • Maximus4
    Jó neked.Szívesen beváltanék egy kis aranyat nyersre :(

• BuriP
    A játékban most először 1.000.000 felett van az aranyam!
    Igaz, csak mert lusta vagyok nekiállni lecserélni a házaimat ipari koriakra. :D
    Bezzeg az alapanyagom már 10.000.000 felett van rég.
  • BuriP
    Mert a játék a legyőzött egységek alapján pontoz, és le is von a pontszámból a te elvesztett egységeid alapján.
    Minden egységnek van egy értéke, minél későbbi korból származik az egység annál több pontot ér.
    A lista végi 10 emberből kevesebb pont jön be mintha valakit a top 10-ből gyűrnék le.
    Ő valószínűleg keményebb csatákat tol.
  • Maximus4
    Ez aztán nagyon reális a küzdelmek/pontszám alapján

• medvexxx
    Köszönöm azon emberek segítségét akik válaszoltak a kérdésemre.
  • Maximus4
    Én meg egy hét alatt nem harcoltam ennyit régebben,mint most az elmúlt 4 nap alatt.Jelenleg 78 szomszédom van.

• BuriP
    Nagyszerű! Nálunk már hétköznap is halnak ki városok! Ma reggelre megint eltűnt két szomszédom, most már csak 40-en vagyunk, beleértve magam, és 2 klántársat!
  • Maximus4
    Ez király!Eddig a max napi 38 harccal szereztem kb. 130 ezer pontot.Most tartok 46 harcnál,és 170 ezrem van.De a maradék szomszéd töredékét tudom ma már megtámadni,elég erősek az újak :)
    Ja és 2 top 20-as embert kaptam szomszédnak :P
  • Maximus4
    Ki mondta,hogy baj?Csak nem kicsit lepődtem meg,amikor olyan motivált,akiről még nem is hallottam és eltartott egy darabig,mire rájöttem,hogy honnan is jött.
  • BuriP
    A forge pontokat felülre a kijelzőre rakja ki. Ha ott nincs elég hely, nem engedi és kiírja üzenetben, de a raktárba nem kerül be semmi.
  • BuriP
    Miért baj az hogy sok szomszédod van? Mi lassan kihalunk, már csak 43-an vagyunk!
  • BuriP
    Igen 24 óránként megjelenik felette is egy Láda-ikon és begyüjthetsz termékeket véletlenszerüen abból a korból amiben éppen vagy.
  • PzPuma
    Nekem a múlt héten az elsőségért több mint egy milla pontot kellett összeszednem...(70 szomszéd mellett, bár csak a top 3 küzdött az első helyért. )
  • Maximus4
    Azt hiszem,így lemondhatok az elsőségről a toronyba:P
  • W B
    Örülj neki. Én hetek óta olyan szomszédságban vagyok ahol elég békés a levegő.
  • Maximus4
    WTF?
    Eddig volt 38 szomszédom,most meg lett 80.Ráadásul most harcoltam olyan helyen,ahol nem volt egy darab tereptárgy sem :O
  • medvexxx
    Lenne pár kérdésem.
    A nevezetesekben ingyen lehet szerezni az árucikkeket?
    A nevezetesek által adott anyagokat be kell gyűjteni vagy egyből hozzáírja esetleg a forge pontot a raktárba teszi?
  • BuriP
    Nekem nem volt vele semmi gondom.
  • W B
    Nem tölt be a játék. Mi történt?
  • BuriP
    Szükségem lenne némi mézre, gránitra, és alabástromra. Tettem ki ajánlatot a piacra.
  • toysoldier
    tettem ki két ajánlatot, aki tudja fogadja el, küldetéshez kell
  • 1911a1
    Az 5 perces és az 1 orás -egy ora alatt romlik meg.Sajnos tobb infot nem találtam,lehet hogy a 8 orás is csak egy oráig birja.
  • jocking
    Hali!
    Az lenne a kérdésem a játékkal kapcsolatban, hogy az alapanyag, amit megtermelek, az mennyi idő alatt "romlik meg"? Tegnap este beállítottam egy 8 órás termelést a gyáraimban, és most néztem meg 11-kor, a lejárat után 3 órával, és már csak döglött hal volt helyette.
  • medvexxx
    Elnézést hogy megint a Zeusz szoborral kapcsolatban írok de elszórtam pár festéket és most kéne belőle egypár ezért kiraktam 2 ajánlatot a piacra.
  • Anonymusx
    Kellene egy jópár réz, kő és fa, raktam ki a piacra ajánlatot, sóval, de viszont tudok ajánlani még cserébe szárított gyógynövényt, és egy kevés bazaltot..
  • Maximus4
    Azért baszki ezt nem ártott volna megbeszélni,főleg most,hogy teljes átalakuláson megy át a céh és lehet,hogy fele annyian maradunk,mint most!
  • medvexxx
    1.meghívtam egy barátomat a céhbe. megkérek mindenkit hogy ne rugja ki bár lehet hogy csak maximus tud kirugni és engedély nélkül nem kellett volna meghívni mást de szerintem csak jobb ha erősebb a céh.

2.a fontosabb.:szerintem övő héten már épül a Zeusz szobor de hiányzik 8 fa kitettem a piacra 2 ajánlatot rézt vagy márványt kaphatsz cserébe de többet mint ahány fát adsz.
    aki tudja kérem vegye meg.
  • toysoldier
    a fossz ki 5 épületet küldetés után még mennyi van hátra?
  • medvexxx
    Most igy már elkezdett érdekelni mik lesznek a katonák ezért leirom szerintem mik lehetnének milyen adatokkal:

Könnyű: ROHAMOSZTAGOS [nem birodalmia star warsból]
    T: 50
    V: 50
    HM: 18
    HT: 6
    Különleges képesség:Erdőben elbújva csak mellőle sebezhető

Rövid Távolsági: GÉPPUSKÁS [nem mostani-azaz ilyen [#violent] géppuskára kell gondolni hanem pl. maximra ami hasonlított a gatlingre csak nem kellett kurblizni-tehát nem gépfegyver]
    T:35
    V:30
    HM:12
    HT: 8
    különleges képesség:SOROZATLÖVÉS:2szer lehet vele lőni egy körben[lépni nem csak lőni].

Gyors: VADÁSZREPÜLŐ [Nem mostani hanem olyan mint az első fokker vagy a gotha bombázó]
    T:30
    V:40
    HM:végtelen
    HT:2

Nehéz: TANK [nem atomrakétavető önjáró robottarack hanem olyan mint a mother vagy a chammond]
    T:40
    V:65
    HM:10
    HT:6
    Különleges képesség:ROHAM:(mint a taracknál)

Hosszú távolsági: Itt bajban vagyok. Nem tudom hogy gépágyú (ez esetben több hatótáv kevesebb lépés,támadás,védelem) vagy aknavetős (ez esetben több lépés több támadás,védekezés kevesebb hatótáv) legyen ezt már döntsétek el ti és aki akarja írja ide szerinte milyen erős legyen.
  • medvexxx
    Az egy katona lesz?

amugy ha az lesz valami ilyesmit:
  • toysoldier
    valakinek van 53 porcelánja?
  • tucsi007
  • PzPuma
    Na ilyen nyereménynek tényleg örülök :

Összegyűjtöttem a kért 150k nyersit és le is döbbentem mit kaptam cserébe. (eddig sose adott ilyet e küldi)