banner1.png

F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek

Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver! Vagolap_3.png
  • BuriP
    Lehet hogy velem van a baj, vagy csak vonzom a hülyéket, de mindig megtalálnak:

Az előzmény.:

Már egy ideje védőseregnek csak egy lándzsást rakok be. A nagyobb seregeket is éppúgy beverik a nevezetes épületek bónuszai, meg a játék fertelmes automata harca miatt, és még rengeteg pontot is keresnek maguknak rajtam. Pont azok akikkel a pvp-bajnokságban versenyben állok. Inkább válalom hogy fosztogassanak, elég nagy a bevételem, kibírom, (ha olyan szinten van a játékos akkor meg is bosszulom és visszakapja).

Ma valaki rám írt (hetente ő is aktívan verseng velem együtt az ipai kori pvp-bajnokságban).:

Ő (nevet nem írok):
    Szerintem még egy ilyen jellemtelen ember nincs a földön mint te!!!

Én:
    Köszönöm!
    Csupán kíváncsiságból, miért is?

Ő:
    Ha már harcolsz nem ártana védelmet berakni:

Én:
    Akkor is legyőznének, a játék harcvezérlése gyalázatos! (bár a 6.-ai patchel állítólag javulni fog)
    Mivel aktívan részt veszek a bajnokságban, a nagyobb sereggel csak a riválisokat juttatnám pontokhoz. Miért nehezítsem meg a saját dolgom a bajnokságban ha nem muszáj?

Ő:
    Lehet játszani becsületesen ( amit még hirböl se hallottál mi az) meg lehet ugy is ahogy te .

Én:
    Ennek mi köze becsülethez???? Ez taktika, és ez egy JÁTÉK!!!! XD
    Ez az egész erről szól: építs egy birodalmat, szervezz sereget, fejlődj, hódíts, stb.
    Ha egy játékon ennyire felhúzod magad akkor lehet hogy valami mást kellene csinálnod, vagy mást játszanod!
    Végül is mi volt pontosan, a becstelen? Hogy túl könnyen legyőztél? Hogy nem tudtál elég pontot szerezni? Vagy egyszerűen csak az fáj hogy nem leszel első a heti bajnokságban?
    Szerinted mi lenne a becsületes játék? Hogy akarattal veszítsek, és hagyjalak győzni, miközben nyerhetek?
    Csaltam volna, áthágva valami szabályt? Vagy csak neked fáj hogy nem tudsz nyerni, és most duzzogsz?
    Szerinted az becsületes játék lenne ha csak azért nagyobb sereget tennék be védekezni hogy mások könnyebben megelőzzenek? Direkt sodorjam magam hátrányba, és nehezítsem meg a dolgom?
    Ez egy játék aminek az egymással való harc is a része!
    Meg akarsz előzni? Akkor harcolj meg az első helyért!
    DE TE ELVÁRNÁD HOGY ENGEDJELEK GYŐZNI, KÖZBEN A BECSÜLETESSÉGRŐL PAPOLSZ!!!
    Miért lenne kötelező nekem védősereg felállítani, ha azzal csak magamnak ártok? Csak mert neked az jobban tetszene? Miért ne előzzem meg hogy az ellenfeleim több pontot szerezzenek a heti bajnokságban?

Egyenlőre itt tartunk az eszmecserénkbe, de remélem válaszol részletesen kifejtve szerinte mit kellene tennem, miért kellene magam ellen dolgoznom.... vagy mit tudom én!