nem vagyok irigy mert köv telom az uj iphone lesz.. de már ez van 1éve és nagyon elégedett vagyok..
Miben nincs sehol az xpériához képest? árban? hja lehet..
- Sose akad semilyen alapfunkcio,akor se ha 32gigát telepakolom alkamazással..(volt rá példa)
- Alkamazások mind gördülékenyek és ha kijön valami egyböl viszi és nem csak a gyerekes szarok, még nem láttam hátrányát annak hogy nem legujabb iphone-om van alkamazások terén.. Androidnál mivan? leszedem örülök erre akad pont felsorolt telefonokon..
Akkor miben marad el?
Én elmondom
Anyaghasználat, és vakú hiány ,na meg egy jobb kamera kéne. Semmi más..
az aksija h már telo 3éves sokat nyuzom ,és elötem lévő srác is sokat nyuzta még gyári aksival!!! semmi baja 2napot kibir állandó net kapcsolattal ha játszok vagy filmet nézek akkor meg 10 órákat.(de ez folytonos pl legutobb Gta-ztam)
Akkor most mondjátok már el mi hiányérzetem lenne? kezemben voltak a felsorolt telefonok és hidjátek el hogy nem elvakultság de számomr aidegesitö volt a rendszer szagatás és fagyás,meg mikor mondom uhh hd game milyen jó lesz és akad.. egy szutyok 50megás alkamazás.. enyémen meg 2 gigások vannak :S
Akkor meg? Én tényleg nem értem..
és itt az alma lényege hogy mennyire optimizált és normális telefont adnak ki. Én is szidtam amig nem volt nálam 2napig egy ismerösömé,adig csak android.. de engem totál kiszolgál.
Aki meg elenne van mondja már meg mi hiányom lehet?
hdmi csatlakozó? 102324323 megapixeles kamera? vagy mi? :D mert ez kétmag 8 mag hajurászás kb semit nem ér