Mint mindennek, ennek is megvan az előnye, és hátránya. A metró felület nem testreszabható, ellenben jól átlátható, hamar megszokható, gyors, és nem láttam még semmilyen készüléken sem akadni. Aki ezt választja, mindenféle keresgélés nélkül kap egy egy ilyen jól használható, gyors felületet, ahol egyből működnek ezek a "widgetek", és csak annyi a dolga a felhasználónak, hogy átrendezgeti, beállítja a méretét, stb..
Nagyon jól tudta szerintem a Microsoft is, hogy sok embernek nem fog ez tetszeni.
Androidnál közel sincs ennyire megkötve, de annak is megvan a hátránya, a letölthető launcherek 90%-a használhatatlan, teli van hibával, különbözőek az erőforrás igények, valamelyik gyorsabban meríti az aksit, widgetek is sokszor bugosak. Én Android párti vagyok, én inkább baszakodok vele, de jobban szeretem testreszabni a dolgokat, mégha lassabb és több a hibalehetőség is, de nagyon sokan nem így gondolják.
Aki szerint viszont katyvasz, átláthatatlan az egész, az előbb próbálja ki, ha kipróbálta és utána is így gondolja, akkor forduljon orvoshoz :D
sanyicks:
Te egy szimpla ms fikázó vagy, már akkor nevetek, amikor a nevedet meglátom egy Microsoftal kapcsolatos hírnél xD