• Narxis
    "z összes menü kialakítása, a tipográfia, mindenen látszik, hogy profi grafikusok dolgoztak, nem is keveset, hogy ennyire összeálljon minden. Továbbá azt már megsem említem, hogy míg az iOS esetében csak statikus buta, lekerekített ikonok vannak, itt minden testreszabható, él és változik folyamatosan, tehát informál. Nem kell külön appot elindítani a fontosabb dolgokhoz, mert egyből látom a fő képernyőn, ahogy android esetében a jól összeválogatott widgetek által. Csak itt ezt gyárilag hozza a rendszer. Maga a metro felület, szerintem baromi jól össze van rakva, látszik rajta, h rendesen megvan tervezve. De az, hogy eltér a hagyományos ikonos apple dologtól, még lehet nagyon is jól működő, kézre álló. De aki begyepesedett és nem hajlandó az új felé nyitni, az maradjon a buta statikus 1 bites ikonoknál. "

ÚRISTEN!!! Te érted is amit írsz? Milyen profi grafikus kell ahhoz, hogy téglalapokat rajzoljanak meg UI-nak? Nézd már végig a képeket, ha ez neked szép és jól átlátható akkor gratulálok. Nekem káosz. Az ikonos elrendezés 3 platformon is bejött(Linux, Win, OS X) most az MS próbált egyedit csinálni de ez már az a kategória amikor nem az a lényeg, hogy jó legyen csak hogy egyedi, mint a modern "művészet". Arról nem is beszélve, hogy visszatérünk az egyszerű telefonok korszakába amikor kőbe van vésve a kinézet és a rendszer, minimális mozgásteret adnak a személyre szabáshoz. Bár ha jobban belegondolok még a butatelefonoknál is lehetett pl. háttérképet cserélni, szóval személyre szabhattad. Nem baj WP telónál lehet hátlapot cserélni mint a 10 évvel ezelőtti Nokiáknál, akkor is baromságnak tartottam, de mikor megláttam ezt, már tudtam, hogy most se lesz különb: