Sequoyah#18
"Maximum biztonsagi frissitesek. A 7.8 utan semmi upgrade-et nem igert a MS."
-Wp8-után sem ígér semmit az MS, ez nem azt jelenti hogy utána vége. Egyszerűen a nyilvános roadmap a WP7.8/WP8 párosig tart egyelőre.
"Ha tenyleg olyan nagy siker lesz a WP8, ahogy remelik, akkor mindenki arra fog fejleszteni es nem a 7.x vonalra"
-A WP7-es appok futnak 8on is, szóval amíg nincs szükség kifejezetten a 8as fícsörökre, a nagyobb szeletre fognak fejelszteni. Ha meg olyan nagy siker lesz a WP8, hogy ilyen gyorsan beelőz, akkor nem hiszem h bárkit érdekelne:)
"A versenyre valoban szukseg, ebben nincs vita. Amit en felvetettem az az, hogy a WP8 az semmi ujdonsagot nem fog hozni a piacra. Mar eddig is minden funkciojara, szerepere volt megoldas a tobbi platformon."
-Az apple-re is ezt mondják. Semmi újat nem hoz, a régit viszont egy nagyságrenddel jobb minőségben, használhatóságban. Ezt várom a WP-től is, egyes frontokon hozza is.
"En nem olvastam sehol arrol, hogy a MS ennel tobbet igert volna."
-Én olvastam többet is, pl voip/skype integráció, fejlettebb multitasking, talán még a maps egy része is. stb..., de ezek még nem 100%-ig hivatalosak. Lumniákra pedig külön jön számos újdonság hivatalosan is.