Papichulo#17
"-Nem szűnik meg a támogatottsága az eddigi telefonoknak, érkeznek rá a frissítések."
Maximum biztonsagi frissitesek. A 7.8 utan semmi upgrade-et nem igert a MS.
"Fognak alkalmazásokat kiadni rá még legalább másfél évig bőven"
Nem tudom honnan jon ez a masfel ev. Ha tenyleg olyan nagy siker lesz a WP8, ahogy remelik, akkor mindenki arra fog fejleszteni es nem a 7.x vonalra, foleg a jelenlegi eladott darabszamokat figyelembeveve. Ha meg bukas lesz, akkor meg ugyis halott az egesz platform... en nem szamitanek hatalmas alkalmazasozonre a helyedben
"A WP pont hogy olyat nyújt az embereknek akik szeretik, amit a többi nem. Letisztult funnkcionális dizájt, hatékony használatot, ami miatt én még évekig nem pártolok el tőle."
Es en nem is akarlak lebeszelni rola. Ha mar most is tetszik a telefon, akkor ez mar csak javulni fog es termeszetesen a jelenlegi funkcionalitas nem tunik el, de az izgalmasabb ujdonsagokra nem varnek a helyedben: Skype integracio, turn-by-turn navigacio, stb...
"Ráadásul szükség is van egy 3. platformra a piacra, már csak a verseny miatt is. "
A versenyre valoban szukseg, ebben nincs vita. Amit en felvetettem az az, hogy a WP8 az semmi ujdonsagot nem fog hozni a piacra. Mar eddig is minden funkciojara, szerepere volt megoldas a tobbi platformon.
"Nemcsak hogy támogatott marad, hanem ráadásképp kapnak egy wp7.8-at, ami a wp8 újdonságainak a JELENTŐS részét tartalmazza"
En ugy tudom, hogy csak bizonyos GUI elemek fognak bekerulni a 7.8 upgrade-be:
http://www.pcadvisor.co.uk/features/mobile-phone/3365456/windows-phone-78-faq-what-you-need-know/
En nem olvastam sehol arrol, hogy a MS ennel tobbet igert volna.
"Szóval ha most veszel telefont, akkor fél év múlva így is sokkal többet kapsz, mint amiért most fizettél."
Ja, egy megujitott start kepernyot... kulonbozo meretu gombokkal! Whoa!