• kakamatyi123
    #65
    >Én mindenesetre a saját körömben annyit teszek, hogy a lehető legkisebbre >próbálom leszorítani az értelmetlen fogyasztást, illetve az erre való >ösztönzést minimumra csökkenteni. Amikor mégis rászorulok, akkor azt próbálom >ésszel, megfontoltan, a valós szükségleteimet felvérve tenni.

    Na, vegre valami aktivitas az aktualis rendszer passziv szidasa helyett:)
    Az hogy kinek mi az ertelmetlen baromira szubjektiv dolog...

    Logikad alapjan ha valaki eladja a desktop gepet, es elkezd egy Surface-t hasznalni helyette, akkor szamara ertlemes kategoria lesz a tablet...:)

    Itt bukik meg a gondolatmeneted, mert a sajat ertekrendszered altal ertelmesnek tartott kategoriakat akarsz mindekire rearoszakolni valamifele "sporoljunk, mert attol kevesbe lesz szar a vilag" - szeru kodos idealizmus alapjan:) Ertem en, hogy ez a hitvallasod, de ezen csak mosolyogni tudok...

    Ha mar bele-belekapsz a tarsadalomkritikaba, akkor menj el egeszen Hamvasig, aki szepen atvilagitja neked, hogy hogy buktak meg sorra az izmusok es a vilagvalsag valojaban mibol is ered... Es itt nem a konkret penzugyi valsagra kell gondolni, mert nem az a fo problema az emberiseggel:)
    Meg fogsz lepodni:)