• fergusonpapa
    "Ekkora baromságokat írni Biztos hogy nem klónok... Először azt hittem kb azon a szinten van a szifon mint a WP de megdöbbenve láttam a 4-es laggolásait..'

szakadok :DD egyszinten nincs a kető.. volt az első iránymutató okosteló olyan alapkövet letéve a konkurenciának hogy évek kelettek h beérjék öket. Még sok középkategoriás teló mindig beakad szépen.. Mig egy iphone 3gs szétgyalázva is hetente ha 1x akad be,és hardverben azért igen csak elmaradott a mostani ketyeréktől.

Windows szarnál meg 2magos alap kel hogy minden menjen,ne vicelj már. :D Olyan szinten nicns optimizálva hogy az androidot is felül mulja. Wp annyit mondott csak erős hardvere mennek ennyi. :D

Szóval hol itt az egy szint? Mond már el? hogy 3éves teló hozza az 5.annyival hardverrel rendelkező ráadásulllllll a mai winfosod szintjét.

Mert optimizált és minden okés még vele,épp tegnap vettem meg gta3at semmi baj és ez se 20mega.. h eláruljam.. :) Winfosra mivan?csempe semi más,mit a régi telóknál örültél volt pár menü..

Abban mi az igényes h mindent keresni kell mert görgetni kel lefele mint egy hülye gyerek?! :D

Alkalamzások terén meg már elkedztem mondom tovább. sehol nincs..azt hisszi májkroszoft h ez is olyan mint konzolnál.. pár exlusive tartalom elég.. alig van normális alklmazása és nem szivesen fejlesztenek rá mert NEM ELTERJEDT és nem éri meg, ördöki kör ugye?

Inkább maradok iphone-al ami ugy megy ahogy akarom, de még inkább android mint lenyeljem a májkrosoft még 1 vackát... Igy beetetni az embereket..

ha meg neked tetszik használ akkor ,ezekszerint nem volt még értelmes teló kezedben,de hogy nem egy lapon emlithető jaj,szakadok :DD