• Crane
    #5
    "Felhívta a figyelmet az Európai Unió álláskeresési portáljára is, amelyen egymillió üres álláshelyet tartanak számon, és ezekre az állásokra elsősorban fiatalokat várnak."

    Na ezek is beszélnek össze-vissza. Azzal fenyegetik az egyetemistákat, hogy nem mehetnek majd külföldre dolgozni, most meg benyögik ezt. VICC!

    Az ECDL meg csak egy jó zsíros biznisz egy érdekkörnek. Szerencsétlen hozzá nem értő embereket jól bepalizzák, elszedik a pénzüket, és még tudást sem kapnak érte.

    Továbbá: Ennyi süketelést, amit ezek összehordtak erről a témáról. Kezdjük ott, hogy nem ezen kéne világolni, hanem pánikszerűen nekifogni:
    - Drasztkius bürokrácia csökkentésnek (jelenleg a GDP több mint 10% erre megy el!)
    - Mindenki számára érthető, átlátható, legalább 10 évre rögzített adózási törvények, és rendszer bevezetése, megfizethető adó mértékekkel. (Aki pedig ennek ellenére is adót csal, az a csalás pénzértékét köteles kényszermunkában visszadolgozni.)
    - Azonnal nekilátni a hazai gazdaság beindításának abból a pénzből amit elvesznek az értelmetlen és luxus beruházásoktól (pl. 4-es Metró 510 millárd). Továbbá felszólítani az EU-t, hogy az onnan érkező támogatásokat csak és kizárólag erre fogja felhasználni Magyarország. (de b@&#meg: 1.5 milliárd a főutca felújítására. Térkő, csobogó, kisf@&#om. Az összes üzlet meg üresen áll kiadó/eladó felirattal. De legalább szép utcán lehet majd koldulni!)

    Na, jól felidegesítettem magam megint ezeken a f@&#om politikusokon. Dögölnének éhen, az összes semmittevő agynyomorék! És még én tartom el őket az adóforintjaimból! Juuuuujjj...