• wraithLord
    #221
    "Gyenge próbálkozás volt kiragadni a szövegkörnyezetből." Ezt akár én is mondhattam volna. :)
    Amit írtál, egy válasz volt az én kommentemre, és annak fényében értelmeztem. Utólag már próbálhatod magyarázni, ahogy akarod, de felesleges (és látom, nem is próbáltad)... Hadd ne kelljen a szádba rágni a marhaságodat (még egyszer).

    Ha valakivel személyeskedni próbálsz, és aberrált hajlamaidat próbálod meg kiélni rajta, fogalmazz pontosan, félreérthetetlenül, ahogy a tudományban is szokás. Mondtam már ezt neked egy régebbi topikban, de látom, nem fogadtad meg... Nem lesz így belőled jó netes szociopata...

    ...És gyanítom, ahogy ott is, úgy itt csak halvány fingod van arról, amiről beszélsz, azért a pontatlanság (pl. "Napból jövő sugarak" - milyen sugarak?, "nem ugyanaz a hullámhossz, ami a Napból jön" - a Föld eggyel több EM tartományt tud sugározni? De akárhogy is nézzük, értelmezzük, ez egy baromság...)
    Szerintem csiszolj egy kicsit még ezen. :)

    (Persze azt tegyük hozzá, ebben a témában én sem vagyok ekszpert, félreértés ne essék. Avagy ne süllyedj még mélyebbre a "diplomás tudás" vs. "troll" tévképzet okozta személyiségzavarodban, ettől csak még kisstílűbb leszel. :))