• csimmasz
    Tehát!
    Ugyan a másfél órást nem láttam valami mást találtam ott egy 15 perces szüleményt.
    Akkor obiektiven hozzáálva.
    Már ott hibás az eleje hogy régen 2 percesek voltak a kondenzcsíkok ma meg sokkal hosszabb.
    Ez hazugság, pontosan emlékszem amikor még kisgyerek voltam és a kondenzcsíkokról kérdeztem apámat.
    Sokszor nem volt repülőgép a láthatáron de a csík ott volt nagyon hosszű ideig.

A végefele bizonyítékként felhoz mesekönyv boritókat meg játék dobozokat, hogy már azon is sulykolják az emberekbe, szegény dizájner csak egy kis felhőt akart rajzolni az égre de a konteosok bedarálták az elméletbe.
    A hamadig része meg olyat állít hogy már elismerte néhány kormány, hogy permeteznek a glob felm ellen.
    Ilyenről én még nem hallottam, bér attól lehet de mégis az ujdonság a hírek között csak anyi , hogy elméletben elképzelhető lenne valamit tenni.
    A kondenzcsíkok menyiségére meg 20 évvel ezelőttinek hányszorosa most a rep gép forgalom? 10 szeres szorzó vagy több?

Személy szerint bizonyíték az lenne ha a légkörből kimutatná valaki ezt a mérget, mivel szórják ezért ott van, tehát hitelesen bizonyítható lenne, miért is nem leplezik le az összeesküvést?

Vagy a gyanus esetekhez felszállni és magából a kondenzcsíkból mintát venni, az bizonyíték a többi az csak az olyan sötét ostoba emberek megvezetésére való akik akármit elhisznek ha a haver unokatesója mondja, mert ő nagyon vágja ezeket a dógoka!