• Gary
    Tegnap végére értem a WD2-nek. Összességében tetszett! Nem okozott csalódást! Tetszett, hogy megjelent a modern technika képében a 3D-s nyomtatás, ferdített aktuálpolitika...
    Tény, hogy nekem is rövidebbnek tűnt, kevesebb a gyűjtögethető dolog és kevesebb mellékküldetést éreztem, bár az első részéhez képest érdekesebbek voltak.
    Azért, ebben a történetben is fölfedezhető motivációs szál, talán nem olyan mélyen személyes, mint Aiden esetében, de ha mindennek a mélyére ásunk, akkor letisztul, hogy ők az előidézői.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Még nincs 100%-ra pörgetve, SF driver küldetések, versenyek, főleg a drón röptetés, nincs meg. Az autóparkom is hiányos. Valamint, még két képesség nincs fölfejlesztve, de már az utolsó küldetéseknél nem kaptam kutatás pontot, azokat már csak találhatok.

Az online co-op küldetések kezdhetőek egyedül is, de lutri, hogy ki csatlakozik a játékodhoz. Nekem volt olyan, hogy masszív mészárlás lett a játék. Olyan is, hogy miattam buktuk el a bónuszt, de volt, hogy szépen kivárta a társam, míg előkészítem a terepet a távirányítósokkal és utána segített learatni a babérokat! :) Gondolom, alacsony szintű volt még, mert quadcopter-t sem röptetett.

Az online hack változott a távirányítósok használatával. Az utolsó esetemben pl. egy co-op párost kaptam. Átautózták a várost és kikötöttek a Golden Gate-n, elkezdtek fölliftezni. Utánuk mentem, 2 lifttel lemaradva. Szerencsére, csak fölfelé figyeltek, majd sokat fotóztak és az egyikük leugrott. A vízben sikerült elérni, de már a quadcopter utolsó leheletével, a hangyaháborús képen adta be a letöltést! Neki esélye sem volt visszajutni, a másik a híd tetején nem tudom mit csinált, de nem keresett! Féltem, hogy itt is van magasságkorlát, mint az első részben, de nem kellett ugranom! :)

A fejvadászatot csak kipróbáltam. Egy esetben, éppen a kikötőnél egy őrzött területről akartam megszerezni valamit, mikor bedobta a célpontot. Nézem, hogy merre lehet és egy magas épület tetején jelzi a helyzetét. Gondoltam, nem érdekel, nem megyek utána, de a következő pillanatban már kaptam is a fejlövést! :)

Utoljára szerkesztette: Gary, 2016.12.24. 14:05:38