• Gary
    Miért bukott meg az első rész? Mert itt az SG-n is ezzel kezdődött a WD2 cikk?
    Tény, hogy voltak hibái, de ha visszaolvasol, akkor le is írtam anno, hogy nekem jól futott, míg el nem kezdték pach-elgetni...
    A végére azért, kikalapálták! Több végigjátszásom van benne és az első telepítés óta, még mindig a gépemen van!

Az új résztől sem várok csodákat! Már most, az elején érezhető a két játék közti különbség! S, most nem csak az irányításra gondolok!
    Van hasonlóság is! A zsaruk itt is keményen nyomulnak, bár a vezetési stílusuk javult, nem padlógázzal mennek mindennek neki, ha akció van. Bár még ez is lehet később, mert nagyon az elején vagyok, de sikerült párszor magamra szabadítani őket! :) Fegyvert pillanatok alatt használnak a legkisebb kihágásért is, de legalább vannak bandák, és ha sikerül összehozni őket, leállnak egymással foglalkozni.
    Volt egy "magasan kvalifikált" rendőrjárőr, aki izomból akarta megoldani a továbbhaladását, így miután nekihajtott egy lépcsőkorlátnak, tolatott egy keveset, majd kivárt és padlógázzal előre... Kb. 10 próbálkozást megnéztem, de nem robbant rájuk az autó! :) Viszont, mikor fölugrottam rá, mind a kettő kipattant és lövöldözve, erősítést hoztak a nyakamra.
    Jobbára az északi részt jártam be, és a Golden Gate-en mentem át, de eddig nem tűnik kihaltnak! Járművek jönnek-mennek, az emberek is mászkálnak, teszik a dolgukat.
    Ez az első, pár órás tapasztalat.

Az végképp relatív, hogy kinek éri meg a 100%-os ár! Függetlenül attól, hogy én is akciósan vettem, ha nem fogják játszhatatlanná javítgatni, akkor nem fogom sajnálni a kiadott összeget!
    Ha meg eleve nem tetszik a játék, akkor teljesen mindegy, milyen olcsón szerezted be, úgysem fogsz játszani vele és akkor valóban nem éri meg! Hacsak nem az a célod, hogy saját tapasztalattal is alátámaszd a "csúfos bukás" hírverést!
    Utoljára szerkesztette: Gary, 2016.11.30. 00:59:32