Gary#5341
Azt a sárga szkenner izét is ki tudod lőni egy ideig a zavarással!
Na ja, néha elég makacsok tudnak lenni a zsaruk! :Ð
Tegnap volt két érdekes hekkelős esetem. Az egyik, mikor én támadtam, de a célpontom menekült. Elrohant/úszott arra a részre, ahol gyaloghidakkal vannak összekötve kisebb szigetek. Nagy nehezen profiloztam, majd pont ott állt egy pickup, abba beugrottam és elhajtottam, de figyeltem hátra, hogy követ-e. Hát, pont belehajtottam a vízbe, elkezdtem úszni, de a túloldalon nagyon magas volt a beton, így csak áztam, de nem tudtam érdemben semmit tenni. El is buktam!
A másik, egy elhagyatottabb részen történt, ahol van menedék és sínek is. :)
Autóval rongyoltam a síneken és nagyon rányúltam a kézifék B gombjára, meg az Y-ra is, így sikerült kiugranom. Ennek következtében, valahogy szépen átestem a textúrán és hason lebegtem a mindenség alatt! :Ð
Gondoltam, gyors utazás segíthet, de nem tudtam, mert megtámadtak. Láttam a szerencsétlent magam fölött rohangálni. Utána, gondolom dühében, mert nem talált ott, ahol lennem kellett volna, elkezdett lövöldözni, robbantgatni. Jöttek a zsaruk, ő elmenekült. Így kaptam vagy 15 pontot :Ð
A gyors utazás, ezután működött.
Egyébként, nekem is volt ilyen esetem, mikor kerestem a célpontomat, de egy épületen belül jelezte a gép. Ám, az épületbe NEM lehetett sehogy se bemenni!