Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

enlightened
Azért ez súlyos 😄

enlightened
Nem akarom megint elmondani, hogy miért mentem át konzolra a PC-rõl 2 éve. Én ezt nem bírtam tovább.

enlightened
hi,

Nem tudja valaki, mikorra várható az elsõ DLC és mikorra javítják ki a season pass-t PS4-en hogy odaadja az összes outfitet ahogy járna? Már egy 1 hónapja kinn van a játék, de még semmi dlc, vagy plusz nincs hozzá.

Akkor már ketten vagyunk<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

kastil
komolyan kellene már valami jogszabály ezekre, hogy ne tehessenek meg minden szart. úgy meg kellene büntetni õket, hogy még fejlesztésre se merjenek gondolni

Shep
És ráadásul ahogy írja az egyik tag még a "mod" sem mûködik már. Komolytalan az egész uborka, megint csak az eredetisek szívnak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Az a szép hogy ezzel a nyilatkozattal csak magukat hazudtolták meg..😄
Itt arról beszélnek hogy mit miért "kapcsoltak ki"...Márciusban pedig arról beszéltek hogy nem változott semmi az E3 videóhoz képest....
Grat nekik...😄

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Fpocok
Sokkal szarabb lett.
sokan nem merik elhinni, hogy ez volt a patch, amire vártak lol.

Parasite Eve 2, best game EVER!

a.carkey
Jobb helyeken kussolnak, nem pedig magyarázzák a bizonyítványt.

A medve nem játék.

Fpocok
...számukra.

grebber
Wanted
Kijött a patch.
Tapasztaltatok valami változást?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

De szar gép nélkül lenni már 2.napja😞
Remélem megéri ez a várakozás..
Miért más hogy hal meg?ketten?<#idiota>
grebber
Én sehogy és nem is fogok engem csak a gépezés érdekel már évek óta szajkózom.
Szar lesz egyedül meghalni,de ez van ezt választottam.

Next PC upgrade: 2022

JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Megy itt a f@sz méregetés. Lányokkal hogy álltok? XDDDDD<#banplz>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Prince23
Nem ismered grebert, steamen több, mint 600 játéka van 😄 Ne ítélkezz csak úgy egy mondatból kiindulva, mert tényleg nem ismered õt 😊

grebber
"Szerintem te aki nagyban ostobaságokat fröcsög konzolosként a pc-rõl és életében egy darab játékot nem vett, na te tengermélyen kussolj"

Ha fogalmod sincs valamirõl arról nem hazudozzál bele nyíltan a nagyvilágba.Bármibe fogadok sokkal több eredeti játékom van mint neked.
Szóval csak ésszel írogassál és informálódj mielõtt beböfögöd a hazugságaidat!

Na holnap jön az új processzor.Most kiderül az volt e a gond,hogy kicsi volt VGA-hoz a proci vagy sem,kiváncsi vagyok😊
Shep
Nekem bejön a játék a végére is értem a minap de még be-beugrok kocsikázni, meg mellékküldetéseket csinálni, viszont amit te itt elõadsz az ebben a stílusban egyszerûen minõsíthetetlen!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
De basszad meg, ki kezdte ezt a vitát megint? TE! #5184 Nyomod itt a "felfogtuk" dumát, de mégis te vagy az, aki most is gerjesztette. Nézzél már magadba ember.

Igenis tartom. Sok hülye fasz. Magát kurva értelmesnek hiszi, és az a szórakozása, hogy nap mint nap be jár ide, ide hány valami fikázást, és rohadt elégedett magával. Aztán meg a hülye hazugságok: aki nem fikázza állandóan az UBi seggét nyalja és elfogult? Hát el lehet ám húzni a picsába! Aki csak fikázni tud, az persze nem elfogult. Ha többség meg nem is játszik, mi a bánatos fasznak ír ide? Felfogtuk: rakás moslék kurva nagy rakás büdös szar az egész. Oké. Mindenki felfogta, úgy hogy ellehetne húzni a halál véres faszára.

És kurvára nem arról vann ám szó, hogy nem lehet véleményt mondani. Ne hazudozzatok már. Ez nem véleményezés, csak fikázás megy semmi más.

Törölt felhasználó
Még mindig ezen izzadtok? Már kivehetitek a nyelveteket az Ubi ánuszából, a többség már nem is játszik és a topic is tetszhalott állapotba került.
Hegi90
igazából másról se szólt a topik az elejétõl fogva, úgyhogy biztos a játék vonzza be ezt a társaságot.

na mindegy, halott a téma

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

A gond az hogy igaza van, egyesek másért sem járnak ide csak fikázni minden nap. Lehet véleményt alkotni csak ez már rég nem az, csak mezei fikázás.

Szerintem te aki nagyban ostobaságokat fröcsög konzolosként a pc-rõl és életében egy darab játékot nem vett, na te tengermélyen kussolj.<#levele>

IMYke2.0.0.0
S mivel arra fókuszálsz, a homályos részt nem is "látod".
A periférikus látásodban ott lesznek az információk (ezért van az, hogy az ember például odakapja hirtelen a tekintetét a "homályos"-nem-fókuszált-és-ezért-perifériában-lévõ mozgásra), de tudatosan nem is látod.

Képernyõn, játékban ezt próbálja - meglehetõsen hiteltelenül - reprezentálni a depth of field (ami jópofa trükk filmen, fényképen a nézõ tekintetének fókuszálására - ezt-ne-nézd-és-ne-mást-a-kép(ernyõ)n -, de megöli a kíváncsiságot).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Ez még csak a patch note. Tényleges patchre még napokat kell várni.

Tikal
faszkalap....hm...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kijött az elsõ patch !

kill3r21
Hát nem tudom, én ha ráfókuszálók egy közelebbi tárgyra, de megnézem mi van mögötte, akkor ha megfigyelem akkor homályos, lehet a szemem rossz? xD
Dehogy kell... Oda fókuszálok ahova akarok.
Shep
Éljen a szóismétlés 😊

Shep
Hát igen, filmben ezek jók, de játék közben mikor azt kell nézni hol tudsz majd elslisszolni két autó között nem igazán nyerõ ha csak egy homályos pacát látsz magad elõtt. Az persze tény ,hogy a jótékony paca miatt nem látszik a tõled 20m-re kirajzolódó autó, tehát jótékony hatása is van azért 😊

IMYke2.0.0.0
Egyetértünk.
Ráadásul, hiteltelenné - túl kamerássá teszi.
Ha beleképzeli magát magát az ember a fõszereplõ helyébe, akkor a DOF a világ legnagyobb röhej-faktora.
Az emberi szem ugyanis nem így viselkedik.

Egyértelmûen "hálivúdi" látványelem, de nem élményjavító.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Úgy tudom te is nagy TV-n játszod.Oda meg szerintem kell.Egyszerüen nem látjuk be az egész képet nem?
a.carkey
Ahogy Fikamen is meg van tûrve, simán befér bárki más is ide, akinek bejön ez a fos.

A medve nem játék.

Shep
Fantasztikus de ezért a beírásért kár volt billentyûzetet ragadnod 😊

Shep
Engem meg rohadtul idegesít az összes ilyen homályosítós effekt. Az persze tény, hogy ilyen videokon látványos is tud lenni de játék közben szerintem inkább zavaró.

a.carkey
Sebaj, õ viszont letöltött téged. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Elqurták a tolódást is.

A medve nem játék.

J i GS a W
Mi megy ez a játék körül vicc 😄 nem véletlenül nem méltattam még annyira se ,hogy letöltsem.

grebber
Mert õ megvette ezáltal õ lett itt az isten! Legalábbis õ így gondolja.És senkinek nincs joga bármi rosszat is írni a játékról ha nemtetszik neki...<#eplus2>

TBTPumpa
Ilyen viselkedéssel és kommunikációval hogyhogy még meg vagy tûrve a fórumon?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

kill3r21
Én imádom a DOF effektet, de hogy miért azt nem tudom 😊
Videó 😊
kill3r21
Aham, alapból azt raktam be 😊
Én meg a kibaszott fikázást unom kurvára. És? Remélem a többi faszkalap is beszól mindjárt.

Fpocok
Kurvára fárasztó vagy. Hagyd abba.

Sir Quno Jedi
Én már le is montam az elõrendelésemet a WD3-ra, annyira szar a WD2...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3