• ratgab
    Egyik fixer küldinél nagy nehezen leráztam a zsarukat. Mennék a célterületre, erre pont jön egy rendőrségi sárga vizslató sugárízé (nem tudom mi a neve) és persze pont úgy kanyarodott az út, hogy nem tudtam kikerülni a hatóskörből. Így jöttek újra a jardok... Szerencsére beestem valahogy egy híd alá a verdával (mellettem autópálya, de épp a híd pillére mellett tudtam megállni a sportautóval).

Valami isteni csoda folytán nem vettek észre és abbahagyták a keresést. Na ekkor jöt a feketeleves, mert én hülye előre indultam és ugyan volt egy kisebb domb hogy ugrassak, de kevésnek bizonyoult. Előre nem tudam kimenni, jobb oldalt domb tetején beton alappal ellátott kerítés így arra se tudtam kimenni. Bal oldalt meg az autópályát szegélyező betonkerítés. A híd pillér alatti betonozott rész meg kicsit ki volt emelve így ott se tudtam kimenni. Aztán sikeresen beakadtam a betonkerítésbe a kocsival. Kiszálltam, de vissza már nem sikerült. Letelt az idő és buktam a küldit....XD

Póker: Ha tudsz pókerezni és biztonsági játékot választod (csak akkor emelsz és adsz meg ha tényleg van valamid), akkor nem olyan nehéz. Amúgy a 100 000 pénzből így tudtam 400 000-et csinálni. Kb. visszanyertem amit korábban elbuktam. Amúgy az ellenfelek csak akkor adnak meg, ha van valamilyük. Figyelik az emeléseidet is. Ha blöffből emelsz egyik körben, aztán a másikban nem akkor nagy eséllyel ők fognak ha van figurás lapjuk. Figyelik a következetességet. Ha blöffölni akarsz ilyenkor akkor nagyot kell emelni. Amúgy meg a legbiztosabb módszer lassan megjátszani a hand-edet. Volt, hogy a top kétpáromra se emeltem egyszer sem. Megvártam míg felbátorodik az ellenfél, na aztán voltak megadások szép piánóban. Legtöbb nyeremény egy körben 190 000 pénz volt ezzel a módszerrel.