banner
  • PiszkosFred
    Tavasz óta pihentettem, de a napokban belekezdtem egy új végigjátszásba. Jött már annyi frissítés azóta, hogy egy próbát megint megért a dolog. Eddig egyébként pár vicces bugot leszámítva nem volt gondom, igaz még a prológusban vagyok, de jelenleg nem volt semmi gamebreaking vagy bosszantó hiba.

Sajnos nem sikerült időben nyomni a screent, de tegnap jót röhögtem. A sztori elején csinálnám Dexnek a beavatós melóját, és indultam volna Meredithhez dumálni. Na gondoltam lehívom a kocsimat, most nem gyalogolok. A kocsit nem használtam azóta, hogy Jackie elvitte a randija miatt. Nos... lehívás után így érkezett meg :D Nem tudom hova vitte Mistyt, de komoly buli lehetett...

(a bug ott volt egyébként, hogy amikor lehívtam a verdát, pont volt ott egy autó a spawn helyen. Így az én kocsim pár méterre előrébb spawnolt - ez már azért haladás a premierhez képest -, de az "ütközést" a program érzékelte és egyúttal le is modellezte. Ami a vicces és erről sajnos nem sikerült képet lőni, hogy a kaszni több része a kocsi mögött volt sértetlenül, a levegőben lebegve (ajtók, motorháztető, stb.), a kocsim meg ilyen lett. De, beülve a volán mögé, ment mint a kisangyal. Újabb lehívás után persze megjött eredeti pompjában.)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.12.01. 10:10:45