banner
  • caps lock
    Meg kell kövessem magam. Annak idején én is hatalamas elvárásokkal voltam a játék felé, épp ezért némi keserű szájízt okozott hogy nem egészen azt kaptam amit ígértek. Haragudtam, talán joggal. De azért most eltelt tíz hónap és lehiggadva, objektívebben nézve a dolgokat, azt kell mondjam hogy kihagyott lehetőségei ellenére még mindig veri a konkurenciát.

Kevés játék tudja elérni nálam hogy észre se vegyem az idő múlását és mire feleszmélek hirtelen elröppenjen négy óra. A Cyberpunk ilyen. Benntart. Jó vele játszani. Mondjuk a nyílt világ sose volt a kedvencem, mert amikor meglátok egy hatalmas térképet amit elborítanak a tennivalók egy nagyot sóhajtok mintha nagy munka várna rám.

És hát valóban munka is valamilyen szinten. Fel kell építeni egy karaktert, ez pedig rengeteg időt és energiát követel meg az embertől. Az új AC-k kapcsán ezért csömörlöttem meg, mert nem éreztem hogy volna értelme a fáradságnak, hogy hülyének néznek a fejlesztők. A Cyberpunk varázsa, hogy nem sajnálom rá az időt.

Pedig ez is megrettentett mikor megnyitottam a térképet, de mégis amikor elkezdtem vele játszani, mintha valami drog lenne egyre többet akartam belőle. Nem tudom miért van ez, tegnap még kételkedtem akarom-e, most meg nem tudom abbahagyni.