Sokminden kusza, ahogy haladunk a vége felé, egyre inkább sajnos. A röpködő autók, emberek, T alakok, zombiként kerengő gyalogosok stb. mit sem érdekelt...engem a történeti banalitások zavarnak leginkább, a többi idővel toldozható-foldozható.
Még egy észrevétel: PC-n kezdtem el ismét szórakázni, Nvidia Geforce Now-n keresztül, minden fullon stb., bár kicsit zavaró a 4k kijelzőn 1080-ban tolni a dolgokat, de ez van, mindig minden kompromisszummal jár... Viszont hibák azért így is akadnak még szép számmal PC-n is, engem ezek nem érdekelnek, aki olyan rég ül a gép előtt, mint én, az látott már sok csodát, szerintem együtt lehet élni az ilyen dolgokkal. Na de rátérve a lényegre, még csak most szálltam be Dex-hez, ahhoz a dagadt rohadékhoz, eddig csak mellékküldiket nyomtam városszerte - már amekkora rész bejárható ekkor még - és feltűnt, hogy eső eddig csak egyszer volt, amikor Jackie hazavisz az elején, főleg nappal és verőfényben történnek a dolgok. Holott épp napfénynek alig kéne lennie...legalábbis hangulatát tekintve a játéknak...
Jó lenne feltenni, megnézni a klímaváltozás modot, de ez Geforce Now-n keresztgül egyelőre esélytelen. :)