banner
  • lwb
    #5102
    "Tehát a befektetőket nem most kell figyelni, hanem majd a következő projektnél, mikor meglátják a fele annyi előrendelés és első heti eladások számait"

    Nyilván nem értek egyet veled, szerintem a CP2077 a tavalyi év legjobb játéka, még bugokkal együtt is, de nem is ezt akarom most leírni, hanem szerintem már az alapfelvetésed is hibás.
    Hányszor baszták át az embert EA-k, Ubik, Activisionök? Hányszor kaptak 60-80-100 dollárért lecsupaszított csontváz SW Battlefrontot, játszhatatlan ac unityt, 4 órás kampányos shootert? Watch Dogs trailer vs Watch Dogs valóság? Az egy dolog, hogy a grafika egy évszázadban sem volt a kettőben, de az E3-on tett ígéretek az intelligens hackingre épülő játékmenetre kb 5%-ban valósultak meg. Eredmény? Ubi következő játékait tömegek rendelik elő, listákat vezetnek. MEA? Bioware kiad egy jó játékot, még ha csak egy remake is, mint a ME Legendary Edition most és már a csillagokban az érdeklődés a játékosok részéről. Senki nem emlékszik a bugos, félkész és ami ezeknél sokkal fontosabb, mert peccselhetetlen: unalmas játékra.

    Nem lesz semmi, de semmi következménye ennek sem. Ráadásul a CP2077 szemben pl a MEA-val vagy WD1-gyel, peccselhető. A hibái főként bugok, egy-két feature, de az alapja, a történet, a küldetések, a karakterek, azok rendben vannak. Hiába javították később a MEA vicces bugjait peccsekkel, ettől még nem lett érdekes karakter Ryder, nem lett jó történet, nem lett benne egyetlen emlékezetes NPC vagy küldetés sem, nem lettek a plot hole-ok sem betömködve. Mert a történet nem peccselhető, a t-pózoló Keanu Reeves igen.
    Utoljára szerkesztette: lwb, 2021.04.16. 06:49:31