• fapapi
    Végigolvastam a hozzászólásokat és úgy döntöttem én is írok egy "értelmeset".

A Chrome 2x annyi memóriát igényel, mint az FF12. Bezárás után csak látszólag lett bezárva. Van elég baja.
    Most komolyan az számít, hogy induláskor 2 másodperc helyett 3 másodperc alatt indul el? :) Le lett írva hogy IE-ben stabil egy weboldal ezértŐ IE-CH-t használ vegyesen.
    Ez nem a böngésző hanem a fejlesztők hibája, hogy nem képes megírni egy weboldalt úgy, hogy minden böngészőben működjön (bár ez néha lehetetlen).

Az IE-egy szabványtalan, rosszul, ésszerűtlenül összerakott, toldozott foltozott szemét. Az a baj, hogy ezt igazán a fejlesztők érzik. Le kellene sz*rni az IE-t, a weboldalfejlesztéseket normális böngészőkre kellene elkészíteni, és hamar rájönnének a felhasználók, hogy egy weboldal sem "stabil" az IE-ben. Igazából azt is mondhatnám, és elég erős, de a fejlesztők tehetnek arról, hogy az IE még létezik. Ha nincs kinyalva a tömeg valaga, akkor ennek a böngészőnek a létjogosultsága is megszűnt volna.