Elvesztette első helyét az Internet Explorer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Dragon-ban szerencsére van ilyen, és emellett az Iron-nal megegyezõ módon eliminálja az RLZ trackinget és a többi Google-áldást.
Opera nem nagyon jött be, chrome-nak adtam egy esélyt. Megvagyok vele elégedve, jó ez a minimalista dizájn, fürgébb, mint az FF.
MAjd 1-2 verzió múlva lehet visszanézek a tûzróka felé, most egyelõre króm megelégedésre ketyeg.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Aztán ott vannak olyan finomságok, mint a developer tools. Tudom, hogy pont ilyen van Operában is (most néztem meg) (nem érdekel hogy ki kirõl másolta), de ahogy láttam Chrome-ban a pl Network része több funkciót tartalmaz és nem is annyira gyökér a megjelenése, mint az operáénak... stb
Firefox nem érdekel, alapból fos. Leírták magukat már vagy jó három éve. Csak annyi szerencséjük volt, hogy sokáig nem volt konkurenciájuk.
https://twitter.com/foodlfg
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Persze a képek átjönnek, de az a max három darab, ami szokott lenni nem érdekel. Igaz, az adoceant, meg az ilyen szarságokat a képeknél szintén tiltom...
De egyébként is a legtöbb reklám alapból flash pl az index.hu-n, elég a flash tiltása is.
Továbbá tiltok minden java scriptet a facebookról, mert csak lassítják az oldalakat, úgysem használok ilyen szarságokat, mint a facebook. Cookie-k szintén.
https://twitter.com/foodlfg
Nálam speciel ha problémás egy oldal, az az összes böngészõn elõjön, ergo rosszul van megírva. Olyat, hogy csak egyik böngészõn rossz valami (ergo a böngészõben van a hiba) nagyon ritkán tapasztaltam.
A Chrome 2x annyi memóriát igényel, mint az FF12. Bezárás után csak látszólag lett bezárva. Van elég baja.
Most komolyan az számít, hogy induláskor 2 másodperc helyett 3 másodperc alatt indul el? 😊 Le lett írva hogy IE-ben stabil egy weboldal ezértÕ IE-CH-t használ vegyesen.
Ez nem a böngészõ hanem a fejlesztõk hibája, hogy nem képes megírni egy weboldalt úgy, hogy minden böngészõben mûködjön (bár ez néha lehetetlen).
Az IE-egy szabványtalan, rosszul, ésszerûtlenül összerakott, toldozott foltozott szemét. Az a baj, hogy ezt igazán a fejlesztõk érzik. Le kellene sz*rni az IE-t, a weboldalfejlesztéseket normális böngészõkre kellene elkészíteni, és hamar rájönnének a felhasználók, hogy egy weboldal sem "stabil" az IE-ben. Igazából azt is mondhatnám, és elég erõs, de a fejlesztõk tehetnek arról, hogy az IE még létezik. Ha nincs kinyalva a tömeg valaga, akkor ennek a böngészõnek a létjogosultsága is megszûnt volna.
Az tény, hogy alapfelhasználóként a chrome -ot nem lehet úgy használni mint a megszokott ie vagy ff böngészõket, mert sok tekintetben szemléletváltásra van szükség ha valaki chrome-ot használ. Ahogy a gmail megjelenésekor is sokan ódzkodtak a webes levelezõ újszerû mûködésétõl.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
LZ forever
És mivel netezni fõként linux alól szoktam így az IE meg teljesen kilõve. A Chrome pedig nem gyorsabban jeleníti meg az oldalt hanem másképp...azaz csak gyorsabbnak tûnhet (de nem az) ez számos tesztbõl is kiderûl de én magam is jópárszor leteszteltem már.
Persze mindenki azt használ ami neki tetszik!!!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Emancipate yourself from mental slavement!
u.i.: Egy Google nagyságú céggel (megfelelõ hátszél), nem nehéz egy terméket elõtérbe hozni, mivel a másik nagynál késõbb csalódtak (IE) a többi pedig kis hal (FF, Opera, stb.)
Én is azt használok...van ami nem tetszik benne, de sajnos külsõre ez a legszimpibb, legletisztultabb, blokkolásra lehetne jobb, viszont minden oldalt gyorsan és jól megjelenít...nem úgy mint a f0osopera.Pedig külsõre az jönne be, vannak hozzá jó témák...de egyszerûen f0sul kezeli azt a rohadt flasht..az pedig szükséges nekem 1-2 oldalhoz.FF-et 1x-2x probáltam, paranoiasoknak és izlésteleneknek való, bár ettõl nem itélek el senkit, még lehet jó ember..talán 😄😄😄
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Mindenben megfelelt sõt túl is haladta az FF összes addigi elõnyét. Kb. 1 éve használom, hibátlan!
Bocs, ha reklámnak hangzik, NEM AZ, de errõl engem már senki se tud lebeszélni 😊
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Mindezek ellenére nekem a Chrome még mindig jobban tetszik valahogy, még mindig stabilabbnak és kényelmesebbnek érzem a Firefoxhoz képest, ráadásul az alkalmazások is elég jók. A szinkronizálás is bonyolultabb ahogy láttam, mint a Chromenál, ennél akárhány gépen/oprendszeren csak beírom a jelszót meg nevet, és már át is mentett mindent. (én használok egy párat).
A 4-es FF nagyon nem tetszett, de ha azt mondjátok, hogy a 12 már jobb, akkor lehet adok neki egy esélyt.
A heavy cost. I pay it gladly.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

IE-m nincs. Szerencsére.
Csinálják meg rendesen a Firefox-ot, és visszaállok.
<#vigyor2>#vigyor2>Egyébként a statcounter adataiban nem igazán bízok (:
Egy Google azért hitelesebb lenne.