• kiralysanyi
    Tavaly egyszer bepróbáltam a Chrome-ot, de nagyon lehangoló volt. Oké, hogy szép, meg gyors, de alapvető hiányosságai vannak(legalább is számomra). Az első pofon akkor ért, amikor nem tudta importálni a könyvjelzőket a rókából. Egészen pontosan csak a "default" profilból tudta kiszedni a személyes adatokat. FF-Chrome 1-0. A következő apró, de annál bosszantóbb hiányosság, hogy a könyvjelzőknél nem lehet elválasztó vonalat használni, a jól megszokott, rendezett könyvjelzőim hirtelen rendezetlennek tűntek, sokat rontva a használhatóságukon. 2-0. Használok toolbart, egy adott webhely állapotát élőben követve. A rókában ez ki van tűzve a könyvjelző eszköztár és a lapfülek közé, akármit csinálok, ott van. Chrome-ban ezt sehogy sem tudtam beállítani, ha új lapot nyitok, vagy az adott lapon belül új oldalra tévedek, újratölti a toolbart, ezzel oda is a minimális sebességelőny. 3-0, sárga lap a chrome-nak. És ha már focisra vettem a témát: ha meccset nézek (illetve egyéb streamelt videót), akkor a háttérben megnyitott lapokon nem történik semmi, egészen addig, amíg nem kattintok az adott lapra. 4-0, második sárga, uninstall. Volt még néhány apró hiányosság, pl néhány bejelentkezős oldalon eltűnt a "remember me" jellegű checkbox, vagy a Chrome-os Adblock egyéni szűrői néha elfelejtettek szűrni, de ezek annyira nem zavartak. (Ezek kb tavaly tavasz-nyári tapasztalatok, elképzelhető, hogy néhányat már javítottak)