Divinity: Original Sin
  • Laza
    Én előbb mentem le a kunyhó alá, mint megcsináltam a trialst, mert elindultam a goblinok felé, ott meg ugye megtaláltam a tekercset ... de eleve a varázslatról is a gombák beszéltek (a gombás kérdezősdi elsőre meglett, szerintem egyszerű volt), mert kitekertem kicsit, előbb voltam a kunyhónál, utána mentem vissza leverni Rex-et, és mikor kivettem a ládájából a követ, felmentem EoT-be, és rá lehetett kérdezni Zix-nél a barrierre, ő mondta, h fejbe kell verni a gombákat, majd a gombák meg meséltek a varázslatról ... így mikor megtaláltam a tekercset már tudtam mire való :)

Mondjuk a kunyhó alatt elmentem egészen a tóig, ott a 'buborékig', de a hang azt mondta, a lejutáshoz az Immaculate-nál van valami varázslat, így elmentem megcsinálni a trials és most meg a titkos faluban vagyok (innen loptam a tenebriumot, ezt adtam le Brandonnál, még nem jártam sem a pókoknál, sem a goblinoknál sem a troll kingnél).

Egyébként van itt két dolog az állatokkal beszélőkhöz (még hogy nem jó semmire) :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyszer van ugye a trials felé vezető úton egy goblin utazó árus, akinek a málhás állata könyörög nekünk, hogy öljük meg a gazdit, mert szemét ... itt valaki betámadta és megölte a goblint? Jó az nekünk? :) Még hagytam szaladgálni.

A másik, hogy a White W kunyhója alatti barlangban ugye egy papír szerint el van rejtve valami, amit az egyetlen túlélő vaddisznó segít is kiszagolni, ha megkérjük ... de a kiszagolt helyen nekem nem jelenik meg semmi ... mekkora perception érték kéne ide? 10-ig felnyomtam itt cuccokkal, de akkor sem jelent meg semmi.