Divinity: Original Sin
  • UUUU
    Én nem vettem semmilyen csalást. Az elöbb simán csináltam meg egy 7-es boss küldit 2 boss 6 csonti,amiből kettő ijász, 2 mágus 2 közelharci enemy volt, ráadásul úgy,hogy elötte párbeszéd volt a boss-al, emiatt még rejtözködni se tudtam.

A harc tartott 3 körig. Ijásszal barrage a varázslókba, majd főnököt rájuk dobtam a mágussal.
    Egy hulla + 200 damage a bossba az eséstől. Aztán a harcosnővel elindultam a bal oldali ellenségek felé. (ez kb. ahogy szokott semmit nem ért.)

Main pyromancerrel a főnök és a mellette még fél élettel rendelkező csonti alá olaj majd meggyújtottam flarevel. 2 hulla és a főnöknek maradt félHPja.

Az ő körükben befagyasztották a harcosnőt,megidézteta főnök és kiosztottak átlag 40 sebzést fejenként. (600-800 van nekem, szóval nagyon megijedtem...)

Következő körben ijászom 3-szor lőtt a főmukiba egy kritikussal 80-110 sebzést neki, ami után a mágusomtól kapott egy kiselektromosságot és már meg is halt. 3 hulla. Harcosnő ugye kimaradt a freeze miatt. A pyro firerfly-al kinyirta a csonti ijászt és a csonti mágust. 5 hulla.
    Az utolsó csonti ami maradt az meghalt a 3 körben.
    Tehát még gyógyítanom se kellett,pedig mindkét mágusom tud gyógyítani.