Divinity: Original Sin
  • Sir Quno Jedi
    Zsárekök. Ez a charm-os kőpapírollós izé, ez kurva idegesítő. Gyakorlatilag ha háromszor magasabb a charm értékem, mint az ellenfélnek, akkor is bukom mindig. De úgy, hogy egy pontot sem szerzek vaze! Ezek nem normálisak?! Én minden rpg-ben a szociális skilleket húzom, mert ez a lényege az rpg-nek. De itt?!?!?

Másik hasfájásom a köröknél, hogy simán bukni szoktam full körét az embereimnek, mert az előzőnek elfogy az eksönpontja (de ugye ezt még nem írja ki), rányomok a végére és máris a következő emberem körét ugrottam át. Murva idegesítő egy bug. Türelmesen várok, de így is ezerszer beszoptam (vagy többször).

Aztán ott a magasságkülönbségek. Csomó vari elakad a terepben, de te ezt nem tudod ELŐRE megállapítani, hogy na ez még menni fog, avagy senem. Lépcsőknél sem.

Nomeg a véletlen. Ez a Bracchus Rex kölyök úgy győzött le, hogy minden másik boss halott volt, neki volt még pár pixel élete, mondom tiszta sor, maradék két emberem fullon, körbevettük, most megdeglik (azért két emberem, mert hiába álltam a hallottak mellé közvetlenül, az a mániája, hogy nem látok rájuk, így éleszteni sem tudom). HÁTNEM. Mivel csal a gép. 75%-89%-os esélyekkel akár egymás után háromszor is MISS, majd pedig neki minden mindig bejön fullra. Gyakorlatilag egy pixelről is ki tud végezni, BÁRMIT is csinálsz, ha a véletlen szám generátor úgy dönt (és szokott). Ez azé egy murva nehéz boss harcnál kemény tud lenni, hogy gyakorlatilag taktika az ablakban, a véletlen dönt.

Meg ugye minden a bal klikk, így sikerült már kivennem a fotelt a kormányzó alól stb. aminek nem örült és hasonlók. Ezzel lehet csinálni valamit? Pl. hogy a tárgyak fevétele, a beszélgetek/interaktívkodok és tárgyak huzigálása átrendezése más gomb legyen? Mert a saját karijaimmal is mindig beszélgetni akar, ha véletlen rájuk klikkel az ember (és rájuk fog, mert szénné mindig az útban állnak).