Divinity: Original Sin
  • Laza
    Pont emiatt a random generálás miatt szoktam kicsit csalni a ládákkal, mindig menteni előttük, és hulladék van benne akkor visszatöltöm a mentést, és addig nyitogatom, amíg nincs benne vmi értelmesebb. Mondjuk nem szoktam sokat szarakodni, max 4-5 visszatöltés, aztán hagyom.

De a valóban különleges cuccok sosem a ládákban vannak, hanem bossok dobálják ... nálam. Ebből a szempontból nagyon fixen lerakott tárgyakat sem láttam még, amik olyan ütősek lennének ... eleve eddig mind fehér volt.

Azért a Divine Divinity-ben több volt a fixen lerakott jó cucc. Emlékszem talán a vámpír elrejtett kis barlangjában, a faláda tetején fixen lévő kétkezes kard volt az egyik legjobb cucc. Meg a titkos könyvekből összeszedhető, titkos helyen összerakható felszerelésből a kardot használtam sokáig (a másik egy amulett volt, meg még vmi, amit választani lehetett) ... remélem hasonló jó kis titok itt is lesz.
    Meg az elrejtett Dragon páncélszett darabjaiért is úgy kutattam át a világot, vicces helyeken voltak :)