• Anthrax
    Első évad után és pár hozzászólás olvasva
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Az időgép amit Jacob épített az utolsó részben az csak örült elme találmánya, nem igazi időgép és ennek okán vitte el Kiera a az időgép darabkát és ezért sírt,hogy végül mégse jut haza. Ne mondja senki,hogy alumínium fóliából készített sisak kell az időutazáshoz, meg nem véletlen vált látatlanná a nemzetbiztonsági faszi előtt,mert még azt hitte,hogy mindegy mindegy alapon úgyis visszajut a jövőbe.

Alecnek honnét volt pénze nem derül ki, de nagy valószínűséggel apja aki meghalt híres tudős volt és neki volt pénze amit megörökölt, mivel Keira ruhája Alec apjának tervei alapján készült. És valamelyik részben szó is volt róla,hogy Roland elvesztette farmját akkor valószínűsítem,hogy Alec anyja eléggé gazdag lehet.

Alec nem hiszem,hogy gonosz lenne, szerintem csak rájött,hogy a vállalatokat senki nem felügyeli a jövőben és bármit megtehetnek és ez nem jó. Például az a rész ahol az ételért küzdöttek 2077ben és kiderült,hogy az egyik vállalat tartja vissza őket. Szerintem ezt próbálja az idősebb Alec is megakadályozni és ezért ért végül egyet vele az öccse is.

Mr. Escherről sokat nem lehet tudni, csak,hogy figyeli Kiera tevékenységét és idősebb Alec küldte vissza őt is valószínűleg,hogy előkészítsen mindent. Freelancerek szerintem hasonlóak lehetnek a mostani zsoldosokkal , pénzért bármit elvállalnak cégeknek.