• Bannedusermail
    #27
    "Azért érdekes, hogy itt van ez az elméletileg tudományos fórum, de ha valaki vitát kezdeményez bármely tudomány mai álláspontját megkérdőjelező ponton akkor pár ember kórusban elkezd trollozni és máris nem kell lefolytatni a vitát, mert ugyebár a troll, az troll.

    Troll, troll, troll...."

    Akkor egy kis zanzásított tartalmi összefoglaló, hogy én mit látok belőled.

    Először is nem vetettél fel semmit, nem indítottál semmiféle tudományos vitát. Konkrétan abból, hogy valaki évszázaddal korábban Neptunusznak nevezte el, magadból önjelölt standupost csináltál, és mókázol azon, amit senki nem vesz komolyan, de te úgy csinálsz, mintha csak te tennél így, és egy bugyuta smileyval még meg is tapsoltatod magad.

    Az erre kapott kritikai megjegyzéstől azonnal mártírt faragsz magadból, és kifogásolod, hogy beszólnak neked, amit szintén egy tapsolva vigyorgó smileyval zársz.

    A válasz, amit erre kapsz, színtén hasonló reakciót vált ki belőled, és sérelmezed, hogy a személyeskedés az milyen csúnya dolog.

    Mi a következő lépésed?
    Beszólsz egy harmadik fórumozónak, hogy önfényező, aki megemlíti egy másik személlyel folytatott párbeszédében, hogy ő a publikációiban a saját mozgatórugóiról is említést szokott tenni, amivel alátámasztja, hogy valami miért szerepel az írásában. Tehát személyeskedsz, amit egy integető smileyval zársz, amivel a magassabbrendűséged akarod érzékeltetni. Vicces, hogy a te vádad az volt, hogy az illető önfényező.

    Amikor erre reagálnak, akkor ismét személyeskedsz, egyúttal kifejezed, hogy úgy általában a tudósokat is hülyének tartod, amit egy kárörvendően síró smileyval zársz.

    A higgadt válaszra ismét önfényezéssel vádolod a másikat.

    A másik számonkéri rajtad, hogy a legelején pont te írtad másnak, hogy nem mész bele kicsinyes vitákba, amire csak annyit tudsz válaszolni, hogy ez nem vita, csak felhívtad a figyelmét az önfényezésére.

    És a végét azzal zárod, amit az idézőjelekbe tettem az elején, hogy te tudományos felvetéseket tettél itt, de veled csak személyeskednek, és letrolloznak.

    Van neked önkritikád?

    Tudományos felvetés egy száál sem volt, önfényezted magad, bárkibe belekötsz, idétlen smileykkal tudtodon kívül árulkodsz a személyiségzavaraidról, mártírként tünteted fel magad, és az ellenkezőjét csinálod annak, amit hirdetsz.

    Ez így elég szánalmas, nem gondolod?