• Balumann
    "Miért mit kellene még megérteni az evolúcióból?
    Állandó önellentmondásban vannak egymással a magyarázatai."

Elmondtam már többször is. Amiket te vitatsz itt, abban nincs ellentmondás, te írsz akkora marhaságokat, hogy már az eszem megáll, pedig én még biológus sem vagyok.

"Te se tudsz rá mit lépni, mert az összes bizonyítékotok FEL-TÉ-TE-LE-ZÉS."

A törzsfejlődés terén (és természetesen más területen is ) van, ahol csak feltételezéseket tudunk tenni - főleg minél régebbre megyünk vissza, és minél kevesebb fosszilia segít ebben. De pl. az öröklődéstani megfigyeléseink azok nem feltételezések (valamiért te ragaszkodsz itt a marhaságaidhoz, hogy nem lehetséges a változás csak "jelentéktelen" mennyiségben, nem tudom miért nem fogadod el a valóságot :D ), a véletlenszerű mutációk, természetes szelekció és még sok más nem feltételezések.

Mostmár csak azért sem fogok a szárnyas kérdésedre válaszolni. Nincs is értelme, mert 2-3 magyarázat magától értetődő, ha megvizsgálnád az emlősök és a hüllők (ezen belül is főképpen a többszáz millió évvel ezelőttieket, tehát dinoszauruszokat) közötti különbséget, megnéznéd mit tudunk a madarak őseikről, stb.. Nem is érdekel téged, hiába logikus a válasz, ugyanúgy le fogod írni, hogy minden csak önellentmondás meg feltételezés, és nem működik az evolúció.