"Annyira nincs kedvem logikai hibáidat szájba rágni, hogy elmondhatatlan."
Pontosan ugyan így érzek én is.
"Azért nem lesz a kutyádnak se szárnya, se agancsa, mert ahhoz több ponton kellene egyidejűleg hasznosan meghibásodnia a DNS-ének, ami lehetetlen."
Ahhoz, hogy új tulajdonságok megjelenjenek, nem kell EGYIDEJŰLEG megtörténnie a változásoknak (pontosan ez teszi lehetővé az evolúciót). Viszont logikusan olyan előfordulhat, hogy valaminek a kialakulásához tényleg olyan változássorozatokra lenne szükség, ami egyszerűen nem történhet meg (mert pl. életképtelen egyedet eredményezne valamelyik "lépésnél", vagy hasonló ok miatt), tehát tényleg egyszerre kellene létrejönnie a változásoknak, PONTOSAN EZÉRT nem is fog bekövetkezni.
Hogy konkrétabban válaszoljak, a szárnyra nagyobb valószínűséggel az utóbbi igaz (emlősöknél már nem fog tudni kialakulni szárny, az még sokkal korábbi "szinten" alakult ki"). Az agancsra meg nem tudok mit mondani, hogy mennyi a valószínűsége, vagy egyáltalán lehetségesnek mondható-e - ezért nem is válaszoltam rá.
Ennek így kell lennie az evolúció szerint, nem tudom kit akarsz hülyíteni azzal, hogy úgy csinálsz, mintha nem lenne logikus (vagy csak magadat hülyíted vele).
"Mi lehet a természetben nagyobb szelekciós erő az emberi szelekciónál? "
Hát ha olyan tulajdonságot szeretnél "szelektálni" ami lehet, hogy meg se fog jelenni, vagy csak pl. 30 millió év múlva, akkor annál minden jobb, mert addig a természetben rengeteg más új megjelenhet. :D
A természetes szelekciónál nincs hatékonyabb szelekciós erő az élővilág szempontjából, főleg ha hosszabb távon, sok generáción keresztül nézzük.