• Tau Tang Wou
    #57
    "Olyan olyan "jelentéktelen különbségek" okozzák az eltérést pl. a csimpánzok és emberek között is, sőt, az összes élőlény között is. Ilyen "jelenetéktelen különbségek" a te fejedben léteznek, a valóságban nem."

    Megnézném egy csimpánzzal összehozott közös gyerekedet, hiszen ugyanolyan jelentéktelen a különbség közted és egy nőstény csimpánz között, mint közted és egy nő között. (saját elmondásodból kiindulva, hiszen ezen különbségek csak az én fejemben léteznek)

    "Ha nem lett volna kevés a 6000 év, akkor lehetne gyanítani, hogy valaki vagy valami beleszólt az evolúciós folyamatba."

    Micsoda logikai baki.
    Hiszen, ha a 6000 év elég lett volna egy új faj kitenyésztéséhez, akkor valaki biztos akadályozta a millió éves fajok deformációját. Hát persze.

    Szerintem meg megdicsőülve hordoznátok körbe a Földön az egyetlen bizonyítékot az evolúcióra. És lehet, hogy még én is elhinném.

    Azt kérdést persze nagyvonalúan kikerülted, hogy lehet e addig tenyészteni egy kutyát, amíg agancsos agár lesz belőle, vagy akár repülő pincsi.
    Mert ilyet persze még te sem mersz mondani.
    Ergó, az evolúció nem működhet.