• Balumann
    #48
    "Jelentéktelen különbségek okozzák az eltérést DNS-edben."
    Olyan olyan "jelentéktelen különbségek" okozzák az eltérést pl. a csimpánzok és emberek között is, sőt, az összes élőlény között is. Ilyen "jelnetéktelen különbségek" a te fejedben léteznek, a valóságban nem. Különben nem lenne ilyen változatos az élővilág, nem lenne annyi hasonlóság bizonyos fajok között (már amennyire lehet ilyen szempontból határt húzni). És erre rohadtul nem magyarázat, hogy "Isten miért ne használta volna föl a korábbi tapasztalatait", mikor ott van előtted minden bizonyíték a mutációkra és a szelekció törvényszerűségére is.

    "A kutyás példád is az evolúciót cáfolja.
    6000 év is kevés volt, irányított módon, hogy a kutyát annyira eldeformálják, hogy képtelen legyen szaporodni a farkassal. "

    Ha nem lett volna kevés a 6000 év, akkor lehetne gyanítani, hogy valaki vagy valami beleszólt az evolúciós folyamatba. SZerencsére a kutyák pontosan úgy változtak, ahogy az evolúció "megengedi". Emlősök evolúciójánál millió évekről beszélünk, és nem azért, mert akkor "hátha történik" valami. Egy kis logikát próbálj alkalmazni. Ha a kutyák 6000 év alatt ennyit változtak, milyenek lesznek 60000, meg 6000000 év múlva?
    (mellesleg, megnézném hogy párosodik pl. egy tacskó a farkassal xD ).