• cateran
    #181
    Mi a zavarobb? A zabszem a seggedben vagy a sotetseg a fejedben? A helyszineket hasonlitottam ossze Monastery-sewers-desert-jungle/oasis-fort under attack-hell/heaven....EZ 1 nagy 0.....A Diablonak eleg jo hattervilaga van, ki ne talald, hogy nem tudtak volna jobbat felbofogni...Valoban magamat ismetlem: Mar az a keves rpg elem is eltunt, ami azert meg megtalalhato volt a D2-ben.
    Ja, a kovacs es az ekszeresz -bar elsore baromi jol hangzott- valojaban hasznavehetetlen szar (na, jo a kovacs tud csinalni staffot a D3 "cow levelhez"..ennyi)..az egesz jatek arrol szol, hogy
    a, farmolj goldot ah-val vagy mobologetessel
    b, ahban vegyel meg mindent
    Nem mondom, az ah (mar amikor mukodik:D) alapbol jo otlet...Csak szokas szerint szar a megvalositas:D (ebben verprofik..jo otleteket lopkodnak innen-onnan, aztan valahogy mindig sikerul szarabbul osszehozni..sot van, hogy sajatkent vannak jo otleteik, bar ez ritkabb mar, mint egy jolelku demon..)
    Amugy koszi, tolom -meg mindig- a Titan Questet, most eppen 1 Earth/Spirit karival, per pill normalon (bar 2006-os, de az ujrajatszasi faktora koszonhetoen a zillio set itemnek, a class kombinacioknak es a brutalisan jo gameplaynek- nagyon magas)