DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
Én meg Elektro mellett spawnoltam, jobb oldalt a benzinkút felé, mint új lélek. Bent vagyok ott egy raktárban, lövéseket hallok ... na mondom meghúzom magam. Nézelődtem, sehol semmi, így kimentem. Még mindig hallottam lövéseket szembe a domb felől, mondom megnézem ... fegyverem semmi. Ahogy mentem fel, nézem, innen tök jó rálátás van az Elektroban lévő kéményes gyárra, ahol a fegyverek is vannak, mondom tuti valaki innen campeli. Addig kúsztam, másztam a sötétben, míg kva véletlenül kiszúrtam a gyereket. Álca ruhában volt, és folyamatosan a távcsövét nézte, így gondoltam oda osonok, kilopok egy fegyvert a zsákjából, ha mákom van lesz benne valami, és azzal leszedem.
Hát basszus, odakúsztam mögé, kinyitom a táskáját, volt benne egy nyílpuska meg nyíl hozzá... simán kiloptam, megtöltöttem, majd célzás a fejére és lövés .......... sajna nem halt bele, ez a szar meg egylövetű, úgyhogy mire újratöltött addig megfordult és leszedett. Utólag el kellett volna kúsznom kicsit távolabb és úgy lőni, de mindegy, így is a szívem majd kiugrott az izgalomtól már mikor egy testhossznyira voltam tőle ... a zsákját sem volt egyszerű becélozni, néha oldalazott 1-2-t :D
De egyébként kva jó móka volt :)