DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
Nem akarok flémet indítani, csak egy alap kérdés :D Ha körülbelül senki nincs megelégedve a játékkal jelen állapotában, akkor miért játsza mégis mindenki? :) Komolyan foglalkoztat, hogy ez a talán alfánál is gyengébb verzió, hogy a bús francba tudott 1 millás eladást produkálni egy hónap alatt úgy, hogy még csak nem is olcsó és nulla garancia van rá, hogy ebből értékelhető játék lesz. Azt megértem, hogy egy-két hétig el mókázik vele az ember, de utána mi van? meghalsz előbb vagy utóbb így vagy úgy és kezdheted elölről... Még csak zombi apokalipszis sincs, mert városonként ha kóborol három sokat mondtam, az is olyan, hogy melléütsz aztán meghal. Szerintem a grafikán meg azon kívül, hogy a házakba be lehet menni óriási visszalépés a modhoz képest... Nem lett volna értelmesebb a modot különszedni a fájljaival együtt, kicsit felhúzni a grafikát és rányomni hogy SA? Aztán kaptunk volna egy játszható valamit, ami idővel fejlődni fog... De ez? Tényleg nem trollkodásból kérdezem, hanem komolyan érdekel: Van olyan ember aki ezt egy hónapja játssza és még nem unta meg?