DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• Susarc
    már kifejtettem korábban,hogy azt hittem /és rábaxtam/ ,hogy minimum egy DAYZ mod közeli játékot kapok...ez az Alfa állapot és ez fog a full verzióban a mod fölé emelkedni! ennek ellenére egy 800 évvel ezelőtti csicsás csokimázas üres tojást kaptam:) megbékéltem vele,mert nem vert földhöz a pénz és remélhetőleg még ebben az évben elkészül:P,DE mindenképpen gusztustalan a cégpolitika a figyelmeztető szöveg ellenére ami meglehetősen megtévesztő ha azt veszem alapul,hogy sokan úgy gondolkozhattak a játék állapotával kapcsolatban mint jómagam!

ha ilyen ütemben haladnak,hogy 8-10 naponta egy ilyen "fantasztikus" fejlesztéssel rukkolnak elő akkor még 2015 karácsonya is kérdéses időpont lehet.....

Denevérember: szerinted az nem a témához kapcsolódik,hogy a fejlesztés hatékonysága igencsak megkérdőjelezhető? főleg annak a tudatában,hogy nem gyenge összeget zsákoltak be eme furfangos húzással,hogy 10 megkérdezettből 11 azt gondolta DAyZ mod körüli tartalmat fog majd kapni a pénzéért.....

CSANYIGABOR: vedd meg! köszi