DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• Laza
    Mondjuk ez áll rögtök a képernyő tetején a Steamen, ezek után ki gondolta úgy, hogy tényleg megveszi és majd értékelhető lesz? :)

"WARNING: THIS GAME IS EARLY ACCESS ALPHA. PLEASE DO NOT PURCHASE IT UNLESS YOU WANT TO ACTIVELY SUPPORT DEVELOPMENT OF THE GAME AND ARE PREPARED TO HANDLE WITH SERIOUS ISSUES AND POSSIBLE INTERRUPTIONS OF GAME FUNCTIONING."

Az eddig látottak és hallottak alapján ez még iszonyat messze van a jótól ... most nem azért, de egy 7 days to Die, ami ráadásul random generált is sokkal jobban össze van rakva és élvezetesebb .......

De gyerekek, ha tényleg jót akartok zombizni és nem baj ha nincs multi, vegyétek meg a Stat of Decay-t a karácsonyi vásárban!!!! Kibaszott jóóó!
    Perma death van ott is, csak ugye addig mehetsz amíg vannak még túlélőid, mert másikat fogsz irányítani ... tegnap be kellett védenem egy házat, szögelgettem az ablakait, harcoltam, de elfogyott a munícióm, és egy dagadék zombi konkrétan kettészakított :D
    Visszakerült a kép a bázisra és már egy másik túlélőt irányítottam, közben az emberek pár szóval megemlékeztek elhalálozott társukról :)