DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
Mert kacagok, igaz? Ne haragudj, de egy szervert nem fogsz összeegyeztetni egy csoporttal. A szervernek SEMMI köze nincs a csoporthoz, azon túl, hogy besegítenek a fenntartásában. Nem kérték, nem könyörögtek, teljesen a saját döntésem és felelősségem volt, hogy elindítottam a szervert - és ezért én vállalom a felelősséget a véletlenül berakott radaros BH-ért. Viszont bármilyen vádat arra tekintve, hogy bárkinek az oldalára hajlanék, és szándékosan segítem a szerveren, visszautasítom.
Lehet, hogy egy csoport a szerveren (megjegyzem, nem csak egy) baromságokat csinál, de nem tűröm, hogy emiatt a szerver reputációját gyalázzad.
A másik hozzáfűznivalóm - annak ellenére, hogy mindenki bázisa érintve volt kb. magyarok, németek és oroszok által (van akit csak egy, van akit mindhárom leraidelte), senki nem költöztette még el, menekítette máshová a cuccait.
Ettől eltekintve, továbbra is amellett vagyok, hogy próbáljatok meg békében ellenni egymás mellett, ha gondotok van, jelezzétek nekem - de ne vádaskodjatok alaptalanul, és főleg ne azonosítsátok a szervert a szerveren játszó csapatokkal, köszönöm.
A járműspawnokat érintve - holnap újraspawnolnak az elpusztult járművek, a helikopterek számát kettőre módosítottam, illetve bekerül pár gunneres jármű a mapra. Persze ha megfelel mindenkinek.