DayZ - Survival
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Si vis pacem, para bellum!
Valaki pontról pontra le tudná esetleg írni hogy és mint kell megcsinálni a DayZ-t?
Most szedem az Arma II -t. De utána tanácstalan vagyok. Köszönöm elõre is!
meg a patchek miatt csak a civil maradt benn
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
ha dayz-zni fogsz ennyi lesz kb.
Van egykét Tweak amivel még lejjebb lehet erõltetni a gépigényt persze a minõség kárára.Ami pl a látótávolság,és ez bizony negatívan érinti a játékmenetet is.
A probléma ott kezdõdik, hogy a single player modban már akadozik neked. Az én gépem se valami jó, de nekem úgy megy 30-40 fps-sel a játék ebben a módban, hogy mindent leveszek. De amikor belépek dayz-be... mondjuk úgy, hogy örülök, ha 25 fps-t eléri.
Sajnos jóval többet zabál a mod, mint az alapjáték, hisz a pályán kívül neki még be kell töltenie, hogy ki hol van, milyen felszereléssel, be kell töltse a lootot, a zombikat, azokat irányítania, meghatároznia, hogy a játékos mennyire látható/hallható, stb.
Úgyhogy sajnos azt kell neked közölnöm, hogy, ha ilyenek a tapasztalataid az alapjátékkal, akkor ne várj sokat a modtól. :/
Még nem próbáltam soha ezt a játékot de így látásból illetve az itteni kommentekbõl az jön le hogy elég jó. Azt nem tudom milyen gépigénye van ennek. Nem szeretnék egy fillért sem kiadni egy olyan játékért amivel aztán nem tudok semmit kezdeni. Szerintetek egy ilyen laptopon elmenne? : i3 2.20, 6gb ram, gt635m 2gb. Az OA demóját próbáltam mivel annak a motorját használja. Annyira nem futott a single módban szépen, hiába vettem le lényegében mindent. A mod többet vagy kevesebbet zabál? Ahogy olvastam már lerágott csont ez a tört illetve melyik játék kérdés, de azért én is rákérdeznék hogy valami módja van annak hogy kipróbáljam mégis milyen mielõtt megvenném?
Valami hirtelen felindulásból megnéztem ezt a déjzí-t. Sok idõm nem volt csapatni, de egy háromnegyed órás törött lábú kúszáson már túl vagyok 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
ez még mindig tart vagy most csak life-oztok?
Majd beillesztettem a D:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Arma 2 Operation Arrowhead mappába. Felülírja az elõzõeket és kész.
Nekem minden szerverre a bad version üzenetet dobta ki eredeti steames arma-val persze. De ez a mûvelet után megoldódott, azóta egyszer nem írta ki.
Remélem ez segít.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Lehet hozzátok csatlakozni?
(na meg karácsonyra ez magamnak az ajándék 😊 )
DayZ Commander: 0.9.0.116
ArmaII: 1.62 build 99515
ArmaII OA: 1.62