DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• wardogzombie
    Egy kicsit had reagáljak erre a kommentre bár csak a csapat elmondásából tudom a történteket ez a célirányosan elviszik a jármüvet böki a szemem.Attól hogy te csinálsz egy bázis vagy csak leteszed egy eldugott helyre a jármüved ami egy piros off road jelen esetben és nem viszik el 5 napig nem jelenti azt hogy azt soha senki nem látja.Jópár járműről tudjuk hol van hiszen mint épp most is 10en vagyunk egy ts szobában és áramlik az info.Nekünk egy zöld off road van éppen amit lenyultak full cuccal sőt még a bázison lévő járműveink kerekeit is szarrálőtték csak ugy heccből vagy mert nem birták elvinni nem tudom és a fekete SUV is áldozatául esett ennek a barbár bázisrombolásnak.Ezt az illető elcseszte picit mert az az egy jármű amit valamire tartok és a kedvencem.Tudomásomra jutott a tettes neve és nyilvánvalóan hasonló retorziót alkalmaztunk mi is hiszen megintcsak beleestünk a saját hibánkba addig segitünk egyeseknek mig pofára nem esünk.Részemről a bazár itt zárt be nem lőttem és nem is lövök bambit ezután se de a jótékonykodásnak véget vetek és vettetek a többiekkel is mert jó tett helyébe csak kibaszást kapunk/ok.A járművetek visszakerül a helyére ahonnan elhozták a srácok ez igy fair gondolom.Ennyit tudtam az érdeketekben csinálni.