DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• Fabio Capello
    Ezúton szeretnék megkérni mindenkit, ha valakinek valamilyen személyes vádja, problémája van, ne negyed-ötöd-hatodkézből kelljen megtudnom, hanem vegye a fáradtságot, és nyomjon rá a nevem mellett a privát gombra, és magyarázza el mi a gondja, miért, és hogy mit gondol megoldásnak.

Nem tűrtem, és nem fogom eltűrni, hogy bárki azzal vádoljon meg, hogy bármilyen eszközzel visszaélnék az adminjog adta lehetőségekkel - ha problémád van, itt közlöd velem, akár mindenki előtt, akár privátban, nem érdekel - de megismétlem - nonszensz, hogy a hátam mögött kell végighallgatnom, hogy ki mit gondol rólam, és hogy én hogyan segítek bizonyos embereket - úgy, hogy naponta kb. 2-3 óra ténylegesen az, amit a gép előtt töltök, a maradék időben az AH csinálja a dolgát.

Ne csináljunk rendszert abból, hogy a szervertulaj háta mögött szórjuk az észt, dobálózunk a hacker, scripter, abusing admin szavakkal - gondod van, nekem címzed - akár hackerről, scripterről van szó, akár az, hogy úgy gondolod, hogy kivételezés van a szerveren.

Ne haragudjatok, és akinek nem inge, ne vegye magára, de ez, ebben a formában rendkívül pofátlan dolog.