DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
Susarc #3236 tehát az előző postom volt délelőtt 10-kor ez pedig most készűlt este 20 -kor
nem akarok nagyon beleszólni,de pont akkor van nappal és világos amikor az emberek 80-90%-a munkában van vagy a gyerekért a suliba vagy főzi a vacsorát vagy szocializálódik a családdal,barátokkal...este mikor leülhet játszani akkor játsszon tök sötétbe vagy chemlightal ami jó ugyan,de én speciel nem erre a játékélményre vágyom...a flare egyenlő az öngyilkossággal a NV pedig ritka mint a fehér holló és én speciel nem full zöldben szeretnék játszani hanem élvezném a tájat is meg szeretnék látni is valamit!
Nem az enyém a szerver csak egy szimpla játékos vagyok SŐT a többségetekkel ellentétben mivel vendéglátóban dolgozom én napközben és hétköznap is sokkal többször ráérek mint bármelyikőtök,de szerintem az,hogy pont a fő játékidőben van sötét ez nagyon gáz!
16-18-ig a legtöbb emberke melőzik és ha este már sötét van akkor van 2 óra tiszta játékidő persze csak ha semmi mással nem foglalkozik csak a gépezéssel....:((((((((((