DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• ToMy_
    A fő probléma az, hogy az előzményeket a résztvevőkön kívül nem ismeri senki.
    Ez a videó így önmagában szánalmas azokra nézve, akik készítették és szerepelnek benne.
    Az, hogy magukat értelmesnek tartó emberek ennyire kivetkőzve önmagukból csak a más nyomorúságán való szórakozás élményéért szivatnak egy kisgyereket, arra csak a "szánalmas" a megfelelő kifejezés.
    Az, hogy előtte az a kisgyerek mit csinált, nyilván hozzátartozik a sztorihoz, de arra nem ilyennek kell lenni a reakciónak. Kapásból egy Discovery-n látott majomkolóniáról szóló dokfilm jutott az eszembe, amiben egy csordához csapódott csimpánztinédzser kalandjait mutatták be.
    Azt gondolom, hogy ennek a videónak a készítői/szereplői majd a saját kiskölykükkel remélhetőleg nem így fognak viselkedni, és nem a falhoz ütögetik a fejét a gyereknek, ha az majd harmadszor vagy negyedszer fogja megkérdezni, hogy "apu de ezmiez és ezmiért?..."
    Az is tény, hogy a kiscsákó szülei is megérdemelnének egy kiadós análintrudert rendeltetésszerű használatra, ha ennyi időn keresztül nem képesek ránézni a gyerekre, hogy mit visongat a gép előtt, és kikkel üvöltözik online.
    De szerintem nem ez a megoldás, hanem a normál hangnem alkalmazása, aztán pedig ha nem segít, akkor mute-olni a kölyköt.
    Nekem is van egy 12 éves fiam: gond nélkül "beépült" és alkalmazkodott két olyan online közösséghez is, amelyeknek én is tagja voltam/vagyok, és az átlagéletkor 20-30 között van.
    És ez azért volt, mert azok a közösségek normális hangnemben irányították, hátulról meg kapta az atyai taslikat, ha nem úgy viselkedett...