DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• wardogzombie
    Még a végén nekem kell felnevelni mert feltévedt a szerverre.Mi vagyok én tanárbácsi?Tanuljon meg játszani vagy kérdezzen de értelmesen és akkor segitek bárkinek mint ahogy azt tettem/tük eddig is.Meg lett kérve hogy hanyagolja a sidechatet látjátok az eredményét.Egyáltalán nem kell sajnálni mert ez csak egy játék aki ennyire komolyan veszi hogy később pont ilyenek miatt ki tudja mi lesz belőle az már most se tiszta.Bannolni meg minek bannoljuk mi nem vonjuk meg a játék jogát senkitől sőt fizetünk egy szervert hogy jöjjenek és játsszanak.Egyébként meg ha jól emlékszem legalábbis mig fent voltam én is még Petit anyázta is pedig akkor még nem is találkozott velünk.Hát ha már kiadtam a pénzt a játékért meg fizetem a szerver díjját had döntsem már el mi legyen a sorsa.Oké hogy 12 éves meg minden de jött föl hozzánk 14 éves is tsre és rohadtul nem lógott ki a sorból tudott kulturáltan játszani meg kommunikálni.Az meg nagyon hidegen hagy kit hogy szopatnak a való életben én oda játszani megyek fel nem pszihológusnak.