DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
Akkor miért nem bannoljátok? Szó se róla, engem is borzalmasan idegesítenek az ilyen cingár hangú kölkök ... a GTA4 multija ilyenekkel van tele, pedig az aztán tényleg 18+ -os játék.
Magam is utálom, ha valaki a chaten, főleg voice chaten folyamatosan a hülyeségeket kérdezgeti, meg vinnyog/cincog ... legutóbb is mikor a Hónaljkutya, vagy mifene a srác folyamatosan dumált meg nyavalygott, már majdnem beszóltam neki .... aztán hogy elmentek a srácok, még valamin rögzítette is a káromkodását, miközben bekapcsolva hagyta a hangot játékon belül is.
De az ilyen direkt szopatásokat sem szeretem, ez kb olyan, mint mikor az általános/középiskolában összeállnak a janikák, és szopatják az együgyűeket ... nekem is fújták be női dezodorral a táskámat ... de Én nem kuncogtam velük, majd másnap hagytam, hogy megint vmi okosságot csináljanak velem, hanem fogtam elvettem tőle és telibefújtam vele a legnagyobb pofájú arcát.
A múltkor ez a szerencsétlen kutyakölyök ott pitizett, hogy menjenek le érte a srácok helivel Kamenkába ... odamentek hozzá, elszórakoztak vele, mintha megengednék hogy beszálljon, majd lelőtték.
Oké, hogy egy idegesítő kis pöcs, de akkor zárjátok ki és ne alázzátok meg ... hiszen 'Ez csak egy játék'