4615
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
Maróth #2734 Engem meg az érdekelne, hogy hol voltak a gyerek szülei? Délután 6-körül jött fel a srác és én olyan fél 12-körül léptem le, de ő még fent volt. Nem hiszem el, hogy nem hallották, ahogy a gyerek végigüvölti ezt az időt. Nem hiszem el, hogy nem tudtak egy rohadt percet rászánni a gyerekre, hogy megnézzék, hogy ugyan miért üvölt ez a gyerek. De semmi ilyen nem történt. Vagy nem voltak otthon, vagy csak jó magasról leszarják, hogy mit csinál a kölyök. Megvették neki az ultra jó gépet, a játékot és onnantól kezdve nem is érdekelte őket.
A kérdésem a következő: akkor most ki követte el a nagyobb hibát? Mi, amiért utolsó csúszómászók formájában szétszívattuk a srácot? Vagy tán a szülők, mert egyáltalán megengedték a 12 éves fiukat, hogy játsszon egy olyan kaliberű játékkal, mint a DayZ? -
Cimbi #2733 "pontosan! gyengébbet,hülyébbet,tapasztalatlanabbat alázni alpári prosztóság arra számomra nem mentség az "ez csak egy játék"!"
Ez minden mas jatekban igaz itt ugy segítesz a legtöbbet ha nem segítesz, adhatsz te neki bármit ugy is meghal amíg nem jönn rá hogy kell játszani.:)
-
Maga a kölök is idióta, hogy nem veszi észre magát ...
Emlékszem anno WoW-ban volt egy 13-14 éves gyerek, úgy hívták a karakterét: 'Magyarvagyok' ...... a többit nem nehéz kitalálni :) -
JanáJ #2731 Nem értem a hisztit. Genyák voltak, és? Demokrácia van, menjen át másik szerverre és akkor ott mások szopatják. Ha anyja nem csomagol neki kaját, akkor szendvicset is adjak neki? Nehogy már az arma legyen az ovi. -
Susarc #2730 

pontosan! gyengébbet,hülyébbet,tapasztalatlanabbat alázni alpári prosztóság arra számomra nem mentség az "ez csak egy játék"!
Hozzánk 3 havonta jönnek gyakornokok ,de még egyetlen egyet sem szopattam meg soha! pedig megtehetném...ki be rohangálhatna a postára vagy a közértbe vagy hordhatná a kávámat stb.stb. az összes ha akarnám! ,de még a legmajmabb gyerekből is embert szoktunk faragni NORMÁLIS módon úgy hogy utánna évekig hálálkodnak!
sajnos a ilyesfajta mentalitást játékban sem viselem el és aki igy viselkedeik azzal még véletlen sem játszom soha többet! -
És Hónaljkutya bannolása nem megoldható? :) -
de látod, nekik is van egy pontjuk ezzel, mert kb. mindenki taxiszolgálatnak nézi azt, akinek járműve van.
Nyilván, letilthatnám a sidechatet, és probléma megoldva, de nem áll szándékomban elvenni az ismerkedés lehetőségét a szerverre járók között. Hiszen akkor azt se tudnák ki az a Natasha :3 -
Akkor miért nem bannoljátok? Szó se róla, engem is borzalmasan idegesítenek az ilyen cingár hangú kölkök ... a GTA4 multija ilyenekkel van tele, pedig az aztán tényleg 18+ -os játék.
Magam is utálom, ha valaki a chaten, főleg voice chaten folyamatosan a hülyeségeket kérdezgeti, meg vinnyog/cincog ... legutóbb is mikor a Hónaljkutya, vagy mifene a srác folyamatosan dumált meg nyavalygott, már majdnem beszóltam neki .... aztán hogy elmentek a srácok, még valamin rögzítette is a káromkodását, miközben bekapcsolva hagyta a hangot játékon belül is.
De az ilyen direkt szopatásokat sem szeretem, ez kb olyan, mint mikor az általános/középiskolában összeállnak a janikák, és szopatják az együgyűeket ... nekem is fújták be női dezodorral a táskámat ... de Én nem kuncogtam velük, majd másnap hagytam, hogy megint vmi okosságot csináljanak velem, hanem fogtam elvettem tőle és telibefújtam vele a legnagyobb pofájú arcát.
A múltkor ez a szerencsétlen kutyakölyök ott pitizett, hogy menjenek le érte a srácok helivel Kamenkába ... odamentek hozzá, elszórakoztak vele, mintha megengednék hogy beszálljon, majd lelőtték.
Oké, hogy egy idegesítő kis pöcs, de akkor zárjátok ki és ne alázzátok meg ... hiszen 'Ez csak egy játék'
-
Csak hogy jobban ráláss a dolgokra a gyerek feljött és gyakorlatilag onnantól kezdve ráfeküdt a voice chatre mi se ezzel kezdtünk hogy direkt rá vadásztunk megkértük számtalanszor hogy légy szives NE használd 2 másodpercenként azt a kurva gombot mert zavaró és idegesítő.Kb mintha a falnak mondtuk volna.Közbe jöttek az idétlen kérdések mintha egy tetves videót se nézett volna meg mielőtt felrakta volna a játékot.Volt fegyvere is míg gép előtt voltam az esélye meg lett volna hogy harcoljon,nem élt vele a srácok csak biztosították hogy legyen mitől visítania,ha már ugyis sikerült minden játékost elkergetnie a folyamatos rinyával.Még a külföldieket is.Én jót röhögtem rajta ha neked nem jött be hát sajnálom.Bár tudod magad is hogy nem ilyenek vagyunk általában.-Písz-
-
Ez csak egy játék.
-
való igaz.
Ronda dolog így viselkedni.
Bár a srác megtanulta hogy összeszokott csapattal a játék mindenhol ilyen.
Nem egyszer hallottam ilyet ezért is játszok én is haverokkal már jóideje. -
Susarc #2723 halvánvy szikráját sem látom bármiféle vicces dolognak benne! Jobban jártatok volna ha lementek futni vagy terembe focizni a heverokkal vagy bevásárolni a piacra, esetleg rendet raktok a lakásban ,vagy moziba viszitek a barátnőt! ezért nem éri meg leülni a gép elé! nagyon felbasztam magam rajta! -
Susarc #2722 a felnőtteknek kéne FELNŐTTKÉNT viselkedni....ez a gyerek ha a játékban is csak ezt kapja normális ember nem lesz! Én a játékban is úgy játszom ahogy azt illik! ez a videó gusztustalan és nem a vinnyogás miatt hanem azok miatt akik ezt teszik azzal a csóringerrel! -
Ez a gyerekhangú - valószínűleg vmi 13-14 éves gyerek - nagyon szeretheti, ha baszogatják ... nem az első eset, hogy szopatjátok.
Mondjuk mikor először hallottam nekem sem volt szimpatikus a folyamatos rikácsolása a belső voice chaten.
De azért Ti sem vagytok egyszerűek, hogy így szopatjátok folyamatosan embertársatokat ... a kiskölök is hülye, hogy hagyja. -
Double Kill! 
-
Nagyon kapta az ívet a gyerek. :D -
Tudom unfair bunkók vagyunk.De akkor is.....
-
Maróth #2717 Az tuti! :D -
nem nagy durranás -
JanáJ #2715 Milyen járműparkot dobot a gép? -
A szerverünk immáron a legfrissebb DayZ patchhel fut, kérek mindenkit frissíteni. A béta patch változatlan. -
A prohardvernek lesz min tesztelni akkor az uj vga-kat:))) -
Maróth #2712 Egyébként épp ezen gondolkodtam, hogy a térképemen ez lehet, hogy komoly probléma lesz, hisz azon nem falu nagyságú város lesz, hanem igazi nagyváros lesz. :D -
Maróth #2711 Az FPS leesésre sajna max. az lehet az orvosság, hogy még jobb gépet és netet szerzel, hisz ennek az eseménynek az oka, hogy egyszerre kell egy nagyobb mennyiségű zombit és lootot betöltenie a játéknak és mindezt a szerverrel szinkronban. :) -
A Gamernight24/7 nevu vilayeres privat szeronkon szivesen latunk.:)
A nagyvarosokban nekem is drasztikusan esik az FPS. -
Sziasztok!
Tegnap vettem meg steamen akciósan a játékot. Arra vagyok kíváncsi, hogy Ti mely szerókon toljátok a Dayz-t? Jó lenne magyarokkal együtt játszani, mert a külföldiekben nem lehet megbízni. :D
A másik dolog pedig a játék gépigénye lenne. Most vettem egy zsír új gépet, nincs is maxon a grafika és nagyobb városokban szaggat. Van valami okosság az FPS növelésére?
Köszi! -
Mindenképp megéri,ráadásul most akciós a steam-en! -
1-2 honap es jon a standalone
az mas kerdes hogy az milyen lesz :) -
Szerintetek megéri csak a mod miatt ARMA2-t venni? Most akciós, de úgy hallom kiadják önálló játékként is szóval lehet megvárom azt.
-
JanáJ #2705 Szinte bárhova leteszem sérülés nélkül. DE egy halom fos a multkori tapasztalatok alapján. Megy 230-250-el, de lassabban gyorsul mint egy heli.
Viszont a kismadár über szopás lesz. Szegény Hueyt is törik, ezt meg aztán végképp fogják. -
Susarc #2704 bááááááázzzzz:D
velem RL történ egy ilyen már vagy 15 éve...az akkori csajomat vártam a házuk előtt található kibaszott nagy parkolóban....mint egy fél Tesco parkoló akkora parkolójuk volt,mert egy régi Orosz laktanya tiszti szállása lett átalakitva lakásokká és az a gyakorló tér mellett volt ami a parkoló lett.Naszóval megjön,beszáll teszem a kocsit hátramenetbe,hogy egy bazinagy ivben irányba forduljak hátranéztem azért bár az egész parkoló csont üres volt erre egyszercsak CSATT! mondom miafaszom? kiszállok hát a parkoló közepén egy tőből kitört villanypóznának tolattam:D:D miapicsát kersett ott a parkoló közepén?:D:D szerencsére olcsón megúsztam a javitást:) -
ROFL!:) -
Na, este találtunk Chernoban egy fehér UAZ-t, teljesen ép volt, majdnem teletankolva, volt benne 5db STANAG tár. Gondolom vki otthagyta, nem éppen biztonságos helyen :)
Ez az autó végzetét is jelentette, mert elindultunk vele Stary Soborhoz, már majdnem ott voltunk, mentünk egy bazi nagy pusztában a földúton, haver mondja, hogy kva jó nagy porfelhőt hagyunk magunk után .... ALT-ot nyomva hátranézek, tök fasza, majd vissza előre, de nem tettem teljesen középre az egeret, így mikor elengedtem az alt-ot, a hülye kocsi vett egy jobbos, és az egész kihalt vidék egyetlen fájának frontálisan nekiment .......... kiestünk mind a ketten aztán halál :(
Mikor visszaszaladtam, a kocsi konkrétan fullosan kiégve állt a fa tövében. -
vesztettél egy barátot
-
Susarc #2700 ha veszel egy új cipőt sose nézd tovább a kirakatokat!:P:) -
Kemény, délután 15 euró volt, 40%-os engedménnyel ... most meg 50% ... haver bukott 2.5 eurót, mert megvetettem vele délután. -
Az Arma2: Combined Ops ma 13 euró akcióban Steamen. -
Maróth #2697 Én is ettől félek! :D -
Az nem sok!:) En sajnos az alapjatekot feluton meguntam. -
Komedias megoldja, ne izgulj!:)