DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
Este újra szembesültem azzal, amit a legjobban utálok ebben a játékban. Mégpedig a full, teljesen sötét éjszakákat.
Én azt sem értem, hogy lehet az, hogy ha Elektroban vagy Chernoban ér az éjszaka, akkor mindig látok, világít a hold, de ha kint vagyok a szabadban, akkor nem is látom a holdat ... nemhogy világítana. Állok a tök sötétben, csak azért nem hiszem azt, hogy kikapcsolt a monitor, mert látom a csillagokat az égen ... aztán ennyi.
Még szerencse, hogy volt egy marék flarem, azzal kutattam át a Sobori tábort meg a nagy repteret ... de a reptéren még a tök sörtétben is (flaret használva) kva hamar kiszúrnak a zombik, kb az aszfalton nem lehet elkúszni normálisan ... le kellett öljek vagy 40-et minimum. És nem akartak elfogyni, mert hiába irtottam őket a tűzoltóállomáson, mikor kimentem akkor is ugyanannyi kószált kint, mint előtte.
Még szerencse, h csak ketten voltunk a szerón, mert valószínűleg messziről kiszúrható lett volna ahogy egy világító ember fut árkon-bokron át (az automata futásával :D)
Remélem ma már jó lesz a szerótok :D