DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
Susarc #2474 nem a PVP zavar az rendben van és az ad igazi izgalmat,de mikor kedvtelésből kacsavadászatot tart néhány unatkozó kisgyerek és lehetetlenné teszi a "fejlődést" az úgy nem kóser....
Maróth! ne magadra vedd csak szarkazmus volt részemről az a komment mármint,hogy fölösleges egy olyan map! nagyon is hálás vagyok egy ilyen map elkészítése iránt! köszönjük előre is!
JumKirk te pedig nem vagy valami túl udvarias emberke sajnos....tehát leírok egy szerintem igenis aggasztó problematikát te pedig javaslat/segítség helyett elhajtassz...ez "kedves"... a veled hasonló emberekkel nem játszom...
amúgy épp warZ-ben én a hasonló kérdésekre/kérésekre segíteni szoktam és nem elzavarni az illetőt! gondolkozz el ezen!
Azért bátorkodtam érdetem közösségre gondolni,mert itt nem úgy van mint más FPS-ben ,hogy ha lelőnek 15 sec múlva éledsz fullos gearben és mehetsz ölni hanem órákba telik felgearelődni és egyetlen halállal kezdheted előröl...gondoltam éppen ezért jobban tekintettel vannak egymásra az emberek...
Laza
nemtudom lehet jobban parázom a kelleténél,de inkább a random spawnoló Zombik kavarnak be